Stiri mondene

Cine a fost nominalizat spre eliminare la Survivor România?!

Cine a fost nominalizat spre eliminare la Survivor România?!
În ediția de sâmbătă seara Faimoșii au fost din nou în centrul atenției la consiliul de nominalizare pentru că au pierdut imunitatea.

După un joc cu adevărat spectaculos care a fost câștigat de echipa Războinicilor pentru a doua oară, echipa adversă este nevoită să nominalizeze din nou un concurent care nu mai merită să stea în competiția Survivor România.

Simona Hapciuc a fost nominalizată spre eliminare

Echipa Faimoșilor a avut parte și aseară de un consiliu de nominalizare în care au ales să o voteze spre eliminare pe Roxana Nemeș. Cine va fi următoarea persoană care va fi nominalizată spre eliminare?! 

Simona Hapciuc a fost nominalizată spre eliminare de colegii Faimoși 

Simona Hapciuc a declarat că se aștepta să fie nominalizată de șase dintre colegii ei și unii dintre ei și-au cerut scuze în avans pentru vot. Concurenta a mai declarat că s-a rugat cu o seară înainte să fie trimisă acasă doar dacă fiul ei ar avea nevoie de ea ca mamă acasă. În plus, Simona Hapciuc a mai spus că se simte o mamă rea că a plecat de acasă și și-a lăsat copilul. 

Simona Hapciuc a fost nominalizată spre eliminare

„M-am rugat la Dumnezeu, dacă copilului meu îi este atât de dor de mine și nu mai poate și dacă eu trebuie să mă întorc acasă să-mi fac datoria de mamă, mai presus de a continua această luptă, atunci să mă trimita acasă. Îmi vine să plâng, nu pentru că am fost votată, ci pentru că de când sunt aici eu am cunoscut cea mai mare durere posibilă.  Toată viață am trăit cu senszatia că cea mai mare durere posibilă a fost că am fost părăsită de părinți, asta până am plecat la Survivor și mi-am părăsit copilul. Când am plecat de acasă m-am simțit cel mai ordinar om din lume. În fiecare zi încercam să mă alin că sunt aici pentru el, vreau să îi fac o viață mai bună, pentru că nu are tată și doar eu pot să-i fac o viață mai bună. Știu că fac aceeași greșeală pe care au făcut-o părinții mei când m-au părăsit pe mine, dar eu mă întorc la el. Este ceva temporar. Aseară când m-am rugat la Dumnezeu să mă trimită acasă dacă copilul meu are nevoie de mine, pentru mine e un semnal de alarmă că poate dimitrie nu are nevoie de mine să-i fac o viață mai bună, ci să fiu alături de el. Sincer, în momentul de față mă simt o mamă rea”, a declarat Simona Hapciuc cu lacrimi în ochi. 

 
 
 
 
 
Vezi această postare pe Instagram
 

 

 
 
 
 
 
 
 
 
 

O postare distribuită de Survivor Romania (@survivorromania.oficial)