Stiri mondene

Cine a fost eliminat din competiția Survivor România? Sorin a răbufnit

Cine a fost eliminat din competiția Survivor România
În seara aceasta încă un concurent a plecat din competiția Survivor România. Despre cine este vorba?!

Experiența Survivor România s-a terminat pentru unul dintre concurenți. Concurenții propuși spre eliminare au fost Irisha și Elena Marin din echipa Faimoșilor și Vera și Maria din partea Războinicilor.

Cine a fost eliminat din competiția Survivor România

Concurenta care a acumulat cele mai puține puncte este Vera. Concurenta a izbucnit în lacrimi în momentul în care Dan Pavel a făcut anunțul. 

„Aveam o presimțire că o să plec. Am simțit asta de când m-am trezit. Îmi pare rău că plec, mi-aș fi dorit să stau mai mult, dacă atât a fost să fie pentru mine, voi pleca acasă cu capul sus. Mă bucur că am făcut parte din această emisiune. Mi-a părut bine să vă cunosc pe fiecare în parte. O să vă urmăresc de acasă și o să-mi susțin echipa în continuare”, a spus Vera în momentul în care a fost anunțată eliminarea ei. 

Sorin de la Războinici a răbufnit când a auzit de plecarea Verei Miron

Sorin a răbufnit când a auzit că Vera va pleca acasă din nominalizarea pe care a făcut-o Albert. Războinicul spune că cel mai probabil, susținătorii lui Alin Sălăjean și ai Marilenei îl votează pe Albert, acesta fiind și motivul pentru care iese favorit de atâta timp. Astfel, Sorin a avut câteva cuvinte de spus și la adresa foștilor concurenți. 

Sorin de la Războinici a răbufnit când a auzit de plecarea Verei Miron

„Țara Românească, uitați pe cine votați și cum trimite pe unul câte unul acasă. Cu ce merit o trimite acest băiețel pe Vera, de exemplu, acasă?! Cu ce drept?! Și nu este vorba doar de partea sportivă, este vorba și de parte socială. Dacă teoria mea nu este adevărată, atunci.. e victimizare. Orice scoți din tine sună ca o victimă. Persoanele pe care le-ai avut în grup și din fericire pentru tine au ajuns acasă, probabil frustrați că au ieșit înaintea noastră. Și te ajută pe tine să ajungi cât mai departe. Eu îți doresc să ajungi cât de departe, dar nu meriți”, a spus Sorin.