Stiri mondene

Cine a câștigat jocul de comunicare de la Survivor România?!

Cine a câștigat jocul de comunicare de la Survivor România?!
Războinici și Faimoșii au intrat pe traseu în seara aceasta pentru un nou joc de comunicare, dar și pentru casa pe care o vor avea în următoarea săptămână.

Faimoșii și Războinicii au jucat în seara aceasta un meci spectaculos de comunicare. Ambele echipe au ajuns la egalitate de mai multe ori, într-un final ajungând să dispute ultimul punct la ștafetă. Din echipa Faimoșilor au intrat pe teren Culiță Sterp alături de Irisha, în vreme ce din partea Războinicilor au intrat Marius Crăciun alături de Maria, punctul fiind adus de echipa Războinicilor. 

Maria Chițu:  Sunt tare bucuroasă. A fost prima mea  ștafetă. Îmi doresc foarte mult să vorbesc cu prietena mea, pentru câteva cuvinte de încurajare. Felicitări echipei că am fost uniți.

Starlin:  Sunt supărat pe mine pentru că n-am adus punct când a trebuit. Sunt fericit pentru echipă, pentru că ne doream să venim pe insulă și să avem o comunicare cu prietenii de acasă. 

Sorin Pușcașu:  Este o victorie dulce, îmi pare rău că nu am adus primul punct. Mă oftic că nu am intrat de mai multe ori pe traseu, pentru că e traseul meu preferat. Îi spun colegului nou că mulți au venit aroganți în această competiție și au plecat cu coada între picioare. 

Primele declarații ale Faimoșilor după ce au pierdut jocul de comunicare. Culiță și-ar fi dorit să vorbească cu iubita lui 

Faimoșii au fost dărâmați de înfrângerea suferită și au încercat să caute explicații. Cel mai mult și-ar fi dorit să câștige Culiță, mai ales că iubita lui este însărcinată și nu știe nimic despre evoluția sarcinii. 

Ștefan Ciuculescu:   Tot ce pot să spun e că realitatea de aici e mult mai dură decât se vede de acasă. Îmi pare rău că nu am adus și al treilea punct. Sper să fie primul și singurul meu punct pierdut.  

Culiță Sterp:  Am crezut în victorie pentru că astăzi am adus trei puncte. Este cel mai frustrant când aduci puncte și nu te poți bucura. Îmi doream din suflet să vorbesc cu mama copilului meu. E din ce în ce mai greu să stau aici și nu știu cât mai rezist.

Irisha:  Nu-mi explic ce s-a întâmplat, am alunecat, nu-mi dau seama ce s-a întâmplat. Îmi pare rău. Presiunea e mare, toată echipa si-a dorit să vorbească cu cei de acasă. Am luat fericirea la șapte oameni, îmi pare rău. Îmi asum, sper să-mi revin. Am învățat din chestia asta.