Stiri mondene

Cine a fost eliminat de la Survivor România în ediția de pe 31 ianuarie?

Cine a fost  eliminat de la Survivor România
În seara aceasta fanii Survivor România vor sta cu sufletul la gură în fața televizoarelor pentru a afla care este concurenta care va părăsi competiția.

Actualizare 23:17 - Sorin a ieșit preferatul publicului motiv pentru care trebuie să voteze un alt concurent care să meargă acasă. Războinicul nominalizat de Sorin este Alin, cel mai probabil din cauza conflictului pe care l-a pornit cu o seară în urmă. Concurentul a spus că era pregătit să fie nominalizat de Sorin. 

Alin a fost nominalizat de Sorin

„La mine trecutul nu mai contează. Ceea ce a fost ieri nu mai contează. Niciodată nu o să o iau personal și dacă astăzi eu voi pleca acasă, voi pleca cu fruntea sus pentru că am demonstrat altruism, colegialitate, am demonstrat că sunt un om de încredere și sunt persoane care pot să consolideze spusele mele. Eu în această seară o să-mi întorc și celălat obraz către Sorin să-mi mai dea o palmă. Dacă voi rămâne în concurs voi fi și mai puternic”, a spus Alin după ce a fost nominalizat spre eliminare de Sorin. 

Luptă se dă acum între Andreea, Marinela și Alin. Concurentul clasat pe ultimul loc în preferințele publicului și cel care părăsește competiția Survivor România este Andreea. 

„Cu jumate de suflet râd cu jumate plâng. Râd pentru că mă duc acasă, la bine, mă duc să-mi rezolv problema la genunchi, sper să fie una ușoară. Cu jumătate de suflet plâng pentru că mi-aș fi dorit să ajung până în finală, dar în situația asta nu o să pot face față”, a spus Andreea. 

Știrea inițială:

Survivor România, competiția din Republica Dominicană, devine din ce în ce mai tensionată și mai aprigă. În urma jocurilor de imunitate care au avut lor vineri și sâmbătă, Faimoșii au câștigat detașat în fața Războinicilor, astfel, echipa albastră a fost cea care a fost nevoită să nominalizeze doi concurenți spre eliminare. Vineri a fost votată Andreea spre eliminare, cele mai multe motive invocate fiind cele legate de accidentarea ei, iar sâmbătă seara a fost nominalizată Marinela, pe principiul că este o concurentă puternică și apreciată de public care cu siguranță va primi voturi multe și nu va pleca acasă. 

Cine a fost  eliminat de la Survivor România

Dacă va pleca Andreea sau Marinela acasă, vom afla în seara aceasta de la 20:00 la Kanal D. 

Faimoșii și Războinicii de la Survivor România luptă pentru proba de comunicare 

În această seară concurenții de la Survivor România vor lupta pentru un joc deosebit de important. Este vorba despre jocul de comunicare, cel în care vor avea ocazia să vorbească cu familia și prietenii de acasă. Cei mai mulți dintre ei se declară impulsionați de această recompensă, motiv pentru care vor lupta cu toate forțele. 

Nici în ediția din această seară nu vor lipsi tensiunile și conflictele. Simona Hapciuc izbucneșe în plâns și spune că Faimoșii au devenit foarte răi pe parcursul acestei competiții.