Stiri mondene

Cine a fost eliminat de la Survivor România?!

Cine a fost eliminat de la Survivor România?!
Cine a fost eliminat de la Survivor România?! [Sursa foto: Captură YouTube]
Războinicii au fost din nou în situația în care au fost nevoiți să facă nominalizări spre eliminare.

Un consiliu lacrimogen aseară, la Survivor România. Războinicii au pierdut jocurile de imunitate așa că au fost nevoiți să facă nominalizări spre eliminare. Propuși spre eliminare au fost Albert și Sorin, însă pentru că Albert a ieșit favorit al publicului, a fost nevoie să facă o nouă nominalizare. Astfel, Albert l-a votat pe Starlin, în vreme ce Marius Crăciun, concurentul clasat pe locul doi, nu a mai avut ce să facă și l-a nominalizat automat pe Andrei.

Concurentul care a părăsit competiția Survivor România aseară este Starlin.

Starlin, primele declarații după ce a aflat că părăsește competiția Survivor România

„Survivor România pentru mine înseamnă multe lu cruri. Înseamnă să îmi iubesc mai mult familia de acasă și lucrurile pe care le am, prietenii. Să valorez fiecare secundă din viața mea, fiecare chestie măruntă, fiecare bucățică de pâine pe care mi-o dă Dumnezeu în fiecare zi. Sunt liniștit, nu simt nimic în afară de ce nu trebuie. Mi-am dorit de la început să am meciuri care să mă ducă în Santo Domingo, spuneam mereu să nu vin aici și să nu văd pe cineva pe care îl cunosc.  Ne-am plimbat și m-am întâlnit cu o prietenă din copilărie, cu o legătură specială de la 5 ani până la 37 câți am acum și avem această legătură. Am văzut o verișoară, m-am plimbat unde mă plimbam în copilărie, unde am muncit câțiva ani, unde m-am format ca bărbat  și cred că ăsta a fost scopul. Și să le demonstrez oamenilor de acasă, mai ales fetiței mele Daphne, că totul se poate. Nu există niciun obstacol”, a spus Starlin. 

Cine a fost eliminat de la Survivor România?!
Cine a fost eliminat de la Survivor România?! [Sursa foto: Captură YouTube]

Înainte de a pleca, însă, a vrut să mai facă încă o dată salutul pe care îl făcea de fiecare dată cu Sorin după o victorie. Starlin și-a luat la revedere de la colegii săi, însă nu a făcut același lucru și cu Albert și Maria, concurenți despre care a spus că sunt falși.