Stiri mondene

Albert Oprea, favorit pentru a opta săptămână la Survivor România!

Albert Oprea, favorit pentru a opta săptămână la Survivor România!
Războinicii au avut parte de un nou șoc la consiliul de eliminare de la Survivor. Albert Oprea a ieșit din nou favorit. Pe cine a nominalizat spre eliminare

Consiliul de eliminare de la Survivor România de aseară a fost din surprinzător. Nominalizat spre eliminare de către întreaga echipă, Albert a ieșit din nou favorit, spre marea nemulțumire a Războinicilor. În momentul în care Dan Pavel a făcut anunțul, Sorin a dat din cap negativ, semn că lucrurile nu vor duce într-o direcție prea bună. 

„Favoritul publicului din echipa Războinicilor este Albert. Albert, a opta săptămână consecutiv, te afli în fruntea clasamentului publicului. Automat te-ai salvat și iată, trebuie să faci o nominalizare”, a fost anunțul lui Dan Pavel. 

„Vreau să încep prin a-mi cere scuze publiucului, tocmai de asta l-am și rugat să nu mă mai voteze pentru că nu am mai dat randamenbt în ultima perioadă. Iar sunt în situația pe care simt că nu o merit, dar nu am ce altceva ce să fac decât să merg mai departe. Mă apasă acum că trebuie să nominalizez pe cineva dintre băieți. Tocmai pe motivul ăsta am cerut publicului să nu mă voteze, sper să nu fie nimeni supărat pe mine”, a spus Albert. 

Marius Crăciun s-a clasat pe locul doi în topul preferințelor publicului, fapt care i-a adus o povară imensă pe umeri. 

„Țin să mulțumesc publicului de acasă pentru că datorită lor rămân în competiție și rămân în continuare. Mă bucur că cei de acasă trăiesc fiecare clipă pe trăseu odată cu mine, iar eu trăiesc înm această competiție datorită lor. Le mulțumesc că mă susțin și văd în mine un potențial foarte mare. Mă bucur că sunt printre favoriții publicului și asta mă motivează în continuare. Ceea ce este cel mai greu în acest moment este că mai sunt doar doi camarazi care trebuie să fie votați pentru eliminare”, a spus Războinicul. 

Situație inedită la Survivor România! Doar Starlin și Andrei au mai putut fi nominalizați spre eliminare 

Pentru că a apărut o nouă regulă conform căreia nu mai pot fi votate fetele, Războinicilor nu le-a mai rămas decât să se voteze între ei. Astfel, Albert a decis să-l voteze pe Starlin, concurent cu care s-a și certat în camp în ultima vreme.

Albert Oprea, favorit pentru a opta săptămână la Survivor România!

„Nu am niciun fel de emoții, sunt liniștit, pentru că aici în Survivor am câștigat respectul tuturor, Faimoși și Războinici. Am dovenit că sunt un Războinic adevărat. Nu am jucat pentru Starlin, ci pentru echipă. Pot să spun cu mâna pe inimă că din toată echipa, am fost unul dintre cei constanți. Mi-am susținut echipa și de pe bancă. Mă bucur că am ajuns până aici și am ajuns cu propriile puteri. Am demonstrat destul de multe. Dacă aici se termină, am dovedit că sunt Pantera”, a spus Starlin când a auzit că este nominalizat spre eliminare.  

Cel mai greu i-a fost lui Marius, pentru că a fost nevoit să-și voteze spre eliminare cel mai bun prieten din competiție. 

Marius Crăciun, favorit al săptămânii la Survivor România

„Așa ne așteptam cu toții să se întâmple. E cel mai greu sentiment pentru că trebuie să rostesc un nume al unei persoane care îmi e ca un frate, e cel mai bun prieten al meu aici. Împărțim patul, lucrurile, mâncarea. Simt de parcă l-aș cunoaște de-o viață. Avem multe lucruri în comun încât parcă am fi copilărit cândva. Nu mi-aș dori să-i rostesc numele într-un consiliu de eliminare. Mi-a rămas singura variantă de votat. Votul meu merge către Andrei, unul dintre cei mai buni și puternici oameni de aici”, a spus Marius Crăciun.

„Este o situație foarte sensibilă pentru noi. Știam că va veni momentulasta, dar nu atât de repede. Culmea e că asta e prima oară când sunt nominalizat și mă bucur că am fost nominalizat de fratele meu. I-am cerut să facă asta pentru că am bănuit că așa se va întâmpla cu voturile. Este nedrept ce se întâmplă. Mi-am câștigat locul în această echipă din prima zi. Am dat totul pe traseu, în camp, am încercat să mă înțeles bine cu toată lumea. Nu cred că este momentul să părăsesc competiția și dacă așa va fi, o voi lua ca atare. Dacă în seara asta se termină pentru mine, sper că mi-am făcut mândră familia, prietenii și toți cei dragi. Ei au fost motivul principal pentru care am tras”, a declarat și Andrei Dascălu.