Stiri mondene

Joc de recompensă important la Survivor România?! Cine a câștigat?!

Joc de recompensă important la Survivor România?! Cine a câștigat?!
În seara aceasta s-a disputat un joc de recompensă cu o miză mare la Survivor România. Iată cine a câștigat.

Faimoșii și Războinicii de la Survivor România au jucat în seara aceasta pentru insula pe care vor locui în următoarea săptămână. De asemenea, concurenții au mai avut de jucat și pentru o excursie în Santo Domingo, acolo unde vor putea să și facă cumpărături. 

Războinicii au câștigat jocul de recompensă de duminică seara

După o săptămână extrem de grea în care au avut parte de înfrângere după înfrângere, Războinicii au câștigat jocul din această seară. Concurenții din echipa albastră au căștigat cu scorul de 10-6, bucurându-se astfel de recompensă. Războinicii vor vizita Santo Domingo, vor mânca un prânz și vor putea face cumpărături. 

„Am visat momentul ăsta. Mă bucur enorm, nu am cuvinte. Am terminat săptămâna cu 7 puncte, numărul meu. Mulțumesc lui Dumnezeu”, a declarat Starlin. 

„Mă bucur foarte mult că am câștigat acest meci.  Am jucat în mare parte cu gândul la Starlin, să-l trimit acasă unde s-a născut nu în România. Am avut o săptămână foarte slabă, dar ne bucurăm  că am luat ultimul joc, pentru că nu știm cine pleacă dintre noi și să aibă o amintire wow. Ăsta e cel mai mare premiu de până acum”, a spus și Sorin. 

Faimoșii, demoralizați după ce au pierdut jocul de recompensă. Sebi: Îmi vine să mă catapultez acasă 

Elena Marin: Nu am avut o zi foarte bună ca echipă. Fiecare a luptat până la capăt, eu am vrut să sper, chiar dacă nu toți am crezut asta. Nu a fost jocul nostru. Sper ca Starlin să se bucure de premiul ăsta . 

Raluca: Îmi pare rău că am pierdut jocul de azi. Nu am reuşit să-i dau de cap finalului. Mi-ar fi plăcut să păstrăm insula, sperăm ca la următorul joc să câștigăm

Sebi: Îmi asum lipsa de aport de astăzi. Și chiar și la ultimele jocuri. N-am adus astăzi puncte. Îmi pare rău că a înviat Albert cu mine. Astăzi din două intrări, 0 puncte. Eu de când am făcut acea greșeală, nu mai sunt eu nici în camp, nici pe traseu. Îmi doresc să mă catapultez acasă. Motivația mea trece pe zi ce trece. Am trecut un lucru care nu e demn de a fi survivor. Trec prin perioada asta, mă simt vinovat, toată lumea se uită diferit la mine. Asta se vede în evoluția mea la traseu”Cât despre echipă, s-a pierdut un premiu foarte frumos. Îmi pare rău că nu am putut să folosim acele carduri.