Stiri mondene

Ce spunea Andreea Antonescu înainte de plecarea la Survivor?! A dezvăluit care sunt punctele ei slabe

Andreea Antonescu de la Survivor România
Andreea Antonescu de la Survivor România [Sursa foto: Captură YouTube]
Înainte de a pleca la Survivor România Andreea Antonescu a făcut un vlog prin care le-a dat fanilor marea veste și le-a spus care sunt cele mai mari temeri.

Andreea Antonescu este cea mai nouă concurentă din echipa Faimoșilor de la Survivor România. Artista a acceptat provocarea Survivor România cu mici îndoieli, mai ales că nu se declară o mare pasionată a sportului și nici la înotat nu se descurcă excepțional. 

Andreea Antonescu de la Survivor România
Andreea Antonescu de la Survivor România[Sursa foto: Captură YouTube]

Înainte de a pleca în jungla din Dominicană, artista a făcut un vlog prin care le-a dat fanilor ei marea veste și le-a spus cum a acceptat această provocare, dar și cum a reacționat fiica ei când a auzit că va pleca din țară pentru o perioadă nedeterminată. 

Care este punctul slab al Andreei Antonescu de la Survivor România?!

Artista a dezvăluit că în timpul interviurilor de dinainte de plecare a fost întrebată care sunt punctele sale slabe, iar primul ei gând s-a dus către fiica ei.

Andreea Antonescu de la Survivor România
Andreea Antonescu de la Survivor România[Sursa foto: Captură YouTube]

„Bineînțeles că am fost întrebată care este punctul meu slab și punctul meu slab este Sienna, care la aflarea veștii a fost pe jumătate fericită, pe jumătate tristă.

Siena era foarte încântată pe de o parte că o vede pe mami la televizor, pe de altă parte era tristă pentru că știa că noi două nu vom mai petrece momentele acelea minunate ale noastre și nu ne vom mai vedea și cred că cel mai greu a fost faptul că nici nu știe pentru cât timp voi lipsi. După cum vă spuneam, ține de mine, dar pe de altă parte, clar nu ține de mine”
, a spus Andreea Antonescu despre punctele sale cele mai slabe. 

Artista a mai vorbit în vlog-ul ei și despre cea mai grea provocare de care s-au plâns cei mai mulți concurenți, aceea legată de lipsa mâncării. Andreea a spus și în timpul concursului că hrana nu va fi o mare problemă pentru ea, mai ales că mereu a fost genul de om care a mâncat pe fugă și s-a descurcat cu puțină mâncare. 

„Din punct de vedere al mâncării, nu mi-e foarte teamă pentru că de-a lungul vieții nu am avut un program bine determinat, știu nu sunt un exemplu bun de urmat din punct de vedere al nutriției și al stilului de viață sănătos. Un minus cu care eu pășesc în competiție este legat de înot. Recunosc că nu pot concura cu cei care sunt numiți campioni, dar bănuiesc că nu o să-mi găsesc finalul prin apele acelea. Am nevoie de susținerea voastră, de gândurile voastre bune pentru că voi ați fost cei care m-ați ridicat în momentele în care eu am căzut, voi ați fost alături de mine în momentele în care nici măcar eu nu mai aveam încredere în mine, așa că fără voi nu se poate”, a mai spus concurenta de la Survivor România.