Stiri mondene

Ce spune Alexandra Stan despre o posibilă relație: „,Mi-e frică să zic...”

Ce spune Alexandra Stan despre o posibilă relație
Ce spune Alexandra Stan despre o posibilă relație [Sursa foto: Captură YouTube]
Alexandra Stan a fost supusă Testului de Vedetă de la Kanal D și a dat răspunsul unor întrebări nebănuite. Ce spune artista despre o posibilă relație?

Alexandra Stan este una dintre cele mai cunoscute voci din România la nivel internațional. Povestea ei a ajuns cunoscută în presă mai ales după epispdul marcant cu Marcel Prodan. Astfel, artista a devnit mult mai secretoasă cu viața sa persoanală și puțină lume mai știe câte ceva despre situația amoroasă a artistei.

Celebra artistă ar fi fost suprinsă alături de Tristan Tate, însă în momentul în care a fost întrebată dacă este într-o relație, Alexandra Stan nu a oferit un răspuns prea clar.

Ce spune Alexandra Stan despre o posibilă relație
Ce spune Alexandra Stan despre o posibilă relație[Sursa foto: Captură YouTube]

„Eu tot timpul iubesc. Nu știu ce să zic, am tot primit întrebarea asta. Mi-e frică să spun acum dacă am sau nu o relație. Eu dacă ies cu un bărbat și îmi place de el, există o conexiune, o chimie, mie nu îmi e frică de sentimentele pe care le am. Eu îmi dau seama că mă îndrăgostesc destul de repede și nu mi-e teamă să zic chestia asta. Nu știu cum percep ei asta, poate li se pare că sunt nebună. Simt o atracție și o chimie cu cineva, dar știi cum e: nu spune: «Hop!» până nu sari pârleazul. Înainte când eram și eu mai mică, mna, eram copilă, eram la modul: îți doresc să nu mai poți să faci dragoste cu nimeni. Eram nebună și eram geloasă, îi dădeam block peste tot , a declarat Alexandra Stan, la Testul de Vedetă de la Teo Show. 

Își dorește Alexandra Stan să devină mamă?! 

Alexandra Stan a mai fost întrebată dacă își dorește să devină mamă, răspunsul ei fiind unul pozitiv, însă spune că acest lucru depinde și de persoana alături de care este în relație. 

Ce spune Alexandra Stan despre o posibilă relație
Ce spune Alexandra Stan despre o posibilă relație[Sursa foto: Captură YouTube]

„Da, îmi doresc foarte mult copii, dar depinde de relația pe care o am”,  a adăugat cântăreața.