Stiri mondene

Cine a câștigat jocul de imunitate la Survivor România?!

Cine a câștigat jocul de imunitate la Survivor România?!
Cine a câștigat jocul de imunitate la Survivor România?! [Sursa foto: Facebook]
În seara de vineri are loc o nouă confruntare între Faimoși și Războinici pentru jocul de imunitate. Cine a câștigat cursa?!

În seara de vineri concurenții de la Survivor România și-au adjudecat imunitatea pe un traseu exclusiv la sol. Războinicii au fost în mare formă și au câștigat împotriva Faimoșilor cu scorul de 10-2, Faimoșii fiind tensionați și din cauza conflictului care a izbucnit între Zanni și Ștefan. Cu toate că Sorin nu a primit acceptul medicului pentru a intra pe traseu, Războinicii s-au descurcat admirabil de data aceasta și au adus imunitatea echipei, dar și recompensa de 4 kg de cartofi, 4 kg de făină, 4 kg de orez și jumătate de litru de ulei. 

Marius a fost concurentul care a adus imunitatea echipei sale. Războinicul a jucat împotriva lui Ștefan de la Faimoși. 

Primele declarații ale Războinicilor după ce au câștigat jocul de imunitate

Albert: Am început bine, am deschis scorul. Ce înseamnă un vibe bun în echipă. Am dat tot ce a fost mai bun din nou. Fiecare a adus câte un punct. Sperăm ca săptămâna asta să avem 4 din 4, plus că îmi place să fiu protagonist la consiliu.

Nu ne dorim să plece nimeni de la noi și asta e o șansă foarte bună să rămânem împreună. 

Marius: A fost cea mai bună zi a noastră. Ne bucurăm că am putut câștiga la un scor de 10-2. Ne simțim foarte bine și o să ne bucurăm de această victorie împreună. 

Faimoșii, cu psihicul la pământ după scandalul cu Ștefan

După jocul de imunitate, Faimoșii au fost întrebați de Daniel Pavel ce s-a întâmplat între ei.

Tot scandalul dintre Faimoși a pornit de la o strategie care nu a fost înțeleasă de Ștefan. Ba mai mult, Zanni a spus că a ridicat mâna intenționat să joace cu Marius Crăciun pentru a-i vedea reacția lui Ștefan Ciuculescu. 

Ştefan: Am suportat în patru săptămâni atâtea critici şi atâtea acuze, încât astăzi îmi pare rău că am arătat aceea ce nu trebuia să arăt. S-a umplut paharul. Oamenii care au trecut prin Survivor și cunosc aceste două persoane, de-a lungul timpului prin ce au trecut și prin ce li s-a pus în cârcă, aș vrea să fie alături de mine în consiliul de nominalizare. 

Zanni: A vorbit de caracter, nu are caracter. Ștefan este un băiat sincer, prost nu este o jignire. Ștefan este pentru mine o cauză pierdută. Eu nu pot să mă enervez pe el. Joc ping pong singur. A fost un jos ca la care s-a făcut o strategie, trebuia să aleagă Sebi și a ales Ștefan și Ștefan i-a spus că nu a auzit. Eram la strategie, a zis Ștefan că alege primul și când am văzut am ridicat mâna și l-am ales eu pe Crăciun. Omul nu stă bine pe psihic. 

Sebastian: Vreau să îmi cer scuze că am avut reacția bruscă că l-am luat pe Ștefan și l-am împins, nu am vrut să se înțeleagă așa.