Stiri mondene

Cine a câștigat jocul de recompensă la Survivor România?!

Cine a câștigat jocul de recompensă la Survivor România?!
Jocul de recompensă de la Survivor România de joi seara a fost adjudecată la ștafetă. Cine a câștigat?!

Survivor România. Jocul de recompensă de la Survivor România de joi seara a fost unul plin de surprize. După ce au întors scorul de mai multe ori și au egalat, Faimoșii și Războinicii au ajuns la ștafetă. 

Cine a câștigat jocul de recompensă la Survivor România?!

Din echipa Războinicilor a intrat pe teren Adelina și Andrei, în vreme ce din echipa Faimoșilor au intrat pe teren Andreea aka Aurica și Culiță. 

Jocul de recompensă de la Survivor România, câștigat de Războinici

Războinicii au luptat din greu pe traseu și se vor bucura din plin de grătar. 

Adelina: Ultima oară m-ați văzut plângând de tristețe, acum îmi vine să plâng de fericire. A fost prima mea ștafetă. Au fost emoții foarte mari, e o presiune diferită atunci când joci ștafeta. Le mulțumesc pentru încredere, că m-au trimis să joc eu jocul de ștafetă 

Andrei: Am început săptămâna foarte bine pentru că am reușit să ne păstrăm în aceeași formulă. 

Faimoșii, dezamăgiți că au pierdut jocul de recompensă de la Survivor România

Andreea Lobdă: Nici nu m-am gândit că nu voi aduce punctul final azi. Sunt tristă că nu vom mânca nici azi. Sunt zile și zile, îmi pare rău și sper să nu mai pierdem pe ultima secundă. 

Culiță: Vreau să-mi cer scuze echipei, din cauza mea s-a pierdut. Concentrarea mea nu a fost foarte bună. La ștafetă am băgat prima dată o bilă, eram foarte sigur pe mine și apoi am dat haotic. 

Cine a câștigat jocul de recompensă la Survivor România?!

Zanni: Eram deja... îmi făceam filmele cum întorc friptura. Pentru mine a fost un dezavantaj maxim. Voiam să mă opresc pe traseu. Nu mai aveam energie și se duceau mâinile și picioarele singure. I-am arătat lui Bogdan că nu mă ia de fraier așa ușor. Nu putem să privim doar partea comică pe care nu o vedem, dar o găsim la un moment dat și vom râde cu cocoșii în brațe. 

 
 
 
 
 
Vezi această postare pe Instagram
 

 

 
 
 
 
 
 
 
 
 

O postare distribuită de Survivor Romania (@survivorromania.oficial)