Stiri mondene

Bătaie la Survivor România! Sebi prins între Zanni şi Ştefan

Bătaie la Survivor România! Sebi prins între Zanni şi Ştefan
Emisia de vineri seara este una plină de suspans. Spiritele se încing și Ștefan sare la bătaie la Zanni. În încăierare este prin și Sebastian Chitoșcă.

Urmează primul joc de imunitate al săptămânii la Survivor Români a, un joc intens și cu foarte mulți nervi. Se pare că Faimoșii sunt deranjați de atitudinea lui Ștefan, iar primul care reacționează este, ca de fiecare dată, Zanni. Faimostul este de părere că, deși Ștefan vrea să încurajeze echipa pe traseu, nu o face într-un mod corect. 

Zanni: Este el antrenorul. Țipă, are o atitudine agresivăcare ne deranjează și ne uitam la el așa, gen. 

Războinicii și-au dat seama de faptul că tabăra Faimoșilor este împărțită în două și cu toții sunt din ce în ce mai tensionați și aproape că nu mai au vlagă. 

Bogdan: Clar sunt două echipe acolo. Zanni și Sebastian mereu trebuie să facă bășcălie de cineva, mereu trebuie să înceapă un scandal. Sebastian e ca un cățel de la pte. 

Sorin: Nu știu care de care să scape mai repede. 

Butoiul cu pulbere a explodat în echipa Faimoșilor. Elena Marin se accidentează, iar Ștefan sare la bătaie la Zanni: „Perverșilor...”

Tensiunile în echipa Faimoșilor au atins cote maxime. Înainte de a începe jocul de imunitate Ștefan spune că s-a săturat de gesturile colegilor săi. 

„S-a umplut paharul de a dat pe dinafară”, spune Ștefan. 

Bătaie la Survivor România! Sebi prins între Zanni şi Ştefan

„A vorbit de caracter, nu are caracter. Eu nu sunt bătăuș să vorbesc despre bătaie, eu mă bat doar aici (n.red. pe psihic)”, spune și Zanni de la Faimoși. 

În timpul jocului de imunitate situația escaladează în tabăra Faimoșilor și Elena Marin se accidentează pe traseu. La scurt timp, Ștefan izbucnește și sare la bătaie, cu toate că Elena l-a implorat să nu o facă.  

Bătaie la Survivor România! Sebi prins între Zanni şi Ştefan

„De-aia nu vă halesc perverșilor”, spune Ștefan înainte de a se lua la bătaie cu Zanni.