Stiri mondene

Cine a părăsit competiția în consiliul de urgență: „Să nu vă pară rău...”

Cine a părăsit competiția în consiliul de urgență: „Să nu vă pară rău...”
În seara aceasta la Survivor România s-a întrunit un consiliu de urgență pentru eliminarea unui concurent. Cine a plecat acasă?!

După mai multe zile în care a încercat să se recupereze după accidentările suferite pe traseu, Jador este nevoit să meargă acasă. Concurentul a venit în consiliul de urgență după ce Dan Pavel anunțase inițial că unul dintre concurenții care a încălcat regulamentul va pleca acasă.  

Jador, primele declarații după ce a fost anunțată plecarea sa de la Survivor România

Jador le-a transmis tuturor să nu fie supărați pentru plecarea sa din concurs pentru că atât a fost să dureze.

Cu simțul umorului la purtător, Jador și-a amuzat colegii până și la plecarea sa. Faimosul de la Survivor România și-a cerut scuze de la toți colegii săi în stilul său caracteristic. 

Jador: Mulțumesc Kanal D că m-ați invitat. În principiu am crezut că este o joacă de copii, dar nu este. M-au iubit oamenii și le mulțumesc. Oamenii mi-au dat de mâncare, oamenii m-au ridicat din Ionuț în Jador și îmi doresc în continuare să fiu iubit. 

Sorin: Ai emoții

Jador: Să mă ierte Sorin și Starlin că am mai greșit față de ei. Cu toții sunt niște campioni. M-am luptat cu niște adevărați bărbați. Nu vreți să știți cum eram când Cosmin a început să vorbească cu fiecare moleculă din corp. Să mă ierte cu toții dacă am mai greșit. Știu că am gura mare, dar nu țin în suflet. 

Întrebat de Dan Pavel care este cea mai importantă lecție pe care a învățat-o la Survivor România, Jador ș-a amintit de un episod din copilărie:  „Cea mai mare lecție pentru mine este atunci când stăteam jos pe baracă și o vedeam pe Majda că gătea și mâncam cu toții borș și a doua porție nu mai era nici acasă nici aici. Dar eu sunt pregătit să fiu sărac oricând. Niciodată nu o să uit de unde am plecat. Prima lună a fost cea mai grea. Am plâns de foame. Foarte greu a fost, dar mă bucur nespus de mult că m-ați invitat. La un moment dat luam pastile și nu mai știam pentru ce iau. A fost minunat, le mulțumesc oamenilor că m-au votat. Să nu fie nimeni supărat că plec acasă. Cel mai bun trebuie să câștige și dacă m-am accidentat, înseamnă că nu trebuia să câștig”.