Stiri mondene

Cine a câștigat jocul de imunitate la Survivor România?!

Cine a câștigat jocul de recompensă la Survivor România?!
Cine a câștigat jocul de recompensă la Survivor România?! [Sursa foto: Instagram]
Războinicii sunt concurenții care sâmbătă seara au câștigat jocul de imunitate la Survivor România.

După ce aseară au pierdut rușinos în fața Faimoșilor și a urmat o criză de nervi din partea lui Starlin, în seara aceasta s-a întors roata și Războinicii au reușit să se impună în fața Faimoșilor câștigând cu scorul de 10 la 6. Aceasta victorie le-a dat o porție sănătoasă de energie bună Războinicilor și speră ca de acum înainte să nu-i mai lase pe Faimoși să câștige.  

Starlin: Mă simt super bine. De când m-am culcat, m-am culcat cu gândul la traseu: ce traseu urmează. Nu mai vreau să fiu protagonist la consiliu, vreau să stau. I-am cerut mult lui Dumnezeu și mi-a dat. 

Cine a câștigat jocul de recompensă la Survivor România?!
Cine a câștigat jocul de recompensă la Survivor România?![Sursa foto: Facebook]

Sindy: Ne bucurăm foarte mult. E un nou început de victorii pentru noi. 

Marius: Mă simt foarte bine că am adus 2 puncte și am ajutat la victoria echipei.

Astăzi am dat dovadă că m-am concentrat mai bine. Ne bucurăm că am jucat mai bine. 

Pentru că și-a dorit atât de mult să câștige acest joc de imunitate, ceea ce s-a și întâmplat, Starlin e  cel care a primit totemul de imunitate. 

Faimoșii de la Survivor România, primele declarații după ce au pierdut al doilea joc de imunitate 

Faimoșii au declarat că sunt ceva mai speriați de traseele de apă, motiv pentru care nu au dat o șansă prea mare acestui traseu. 

Cine a câștigat jocul de recompensă la Survivor România?!
Cine a câștigat jocul de recompensă la Survivor România?![Sursa foto: Instagram]

Moroșanu: Nu a fost traseul nostru. Pe mine nu m-a avantajat pentru că sunt foarte greu. Mereu traseul pe apă ne dezavantajează. Când avem traseu de pământ sau mixt suntem buni. Ne asumăm acest consiliu de nominalizare și vedem ce se va întâmpla. Așa este în viață. 

Sebastian: Astăzi am pierdut două puncte, nu a fost să fie. Nu am ce să spun mai mult decât să mă corectez pe viitor. Mă aștept să fiu iar în față la consiliu. 

Ana Porgras: Nu ne avantajează un traseu pe apă, dar ne-am demonstrat că suntem mai buni pe apă, cred că nu a fost ziua noastră astăzi. 

Jador: Am plecat cu toții cu o chestie morală de acasă și când am văzut că e traseu pe apă am fost supărați. Nu a fost finalul nostru, dacă mă întrebați pe mine, dar am dat tot ce am putut. Sebi să nu-și facă griji pentru că lumea vede că el este foarte bun. Este cel mai nașpa consiliu de când sunt aici. Habar nu am pe cine să votez, dar noi suntem mai buni ca ei (n.red. Războinicii), doar că ei au avut noroc.