Stiri mondene

Cine a fost nominalizat spre eliminare la Survivor România vineri?!

Cine a fost nominalizat spre eliminare la Survivor România vineri?!
Războinicii au fost cei care au pierdut lupta pentru imunitate în seara aceasta așa că au fost nevoiți să nominalizeze un concurent.

Faimoșii și Războinicii au luptat în seara aceasta pentru primul totem de imunitate al săptămânii. Războinicii au pierdut jocul așa că au fost nevoiți să meargă în consiliul de nominalizare și să numească un concurent care nu ar mai merita să rămână în competiție. Mellina este concurenta nominalizată de Războinici pentru a pleca acasă. 

„O primesc cu zâmbetul pe buze, dacă părăsesc competiția sunt împăcată. Dacă îmi pot ajuta echipa, îmi doresc să rămân în această competiție, dar dacă nu-mi pot ajuta echipa, nu-mi doresc să rămân.

Dacă voi pleca, voi pleca cu capul sus și dacă rămân voi lupta în continuare”, a spus Mellina, întrebată de Dan Pavel cum primește vestea nominalizării. 

Mellina, acuzată de Războinici că este falsă 

Războinicii au avut o discuție serioasă cu Mellina de la Survivor România. Starlin a fost cel care a deschis discuția și i-a spus Mellinei în față că este falsă și că s-a schimbat foarte mult în ultima vreme, mai ales de când Musty nu mai este lângă ea să o sprijine și să o asculte atunci când are nevoie. 

„Mi-am dat seama că în ultima perioadă ai arătat exact cum ești tu. Nu ești deloc reală. Nu-mi place asta, arăți o față și apoi ești alta. Când cineva vrea să-ți spună ceva, nu neapărat rău, tu ai tendința să contrezi extrem de urât”, i-a spus  Starlin. 

Relația apropiată dintre  Musty și Mellina  era deja cunoscută de restul concurenților și aceștia au mai observat și că Războinica nu a mai fost la fel de când Musty a părăsit competiția. 

Sorin:  Te-ai schimbat în mai rău. Din momentul în care a plecat Musty, tu ai decăzut.

Mellina a început să plângă după discuția cu Războinicii, cel mai mult fiind afectată de acuzațiile conform căreia ea ar mânca prea mult și prea des. Starlin a fost cel care i-a reproșat că de fiecare dată când cineva întreabă dacă vrea ceva de mâncare Mellina este prima care ridică mâna. 

Mellina:  Colegii mei au venit cu niște discuții la mine. Unele surprinzătoare, altele pe care le știam de la Maria. Mi-a fost prea mult foame la începutul lunii. Niciodată nu am luat pâinea de la gura cuiva. Eu mă duc în fiecare zi și iau 30-40 de cocoși. Mă bucur foarte mult că mi-au zis ce au avut de zis pentru că acum înțeleg de ce nu mă puteam apropia de niciunul.