Stiri mondene

Cine a câștigat jocul de imunitate de la Survivor România?!

Cine a câștigat jocul de imunitate de la Survivor România?!
În seara aceasta s-a disputat primul joc de imunitate de la Survivor România! Care a fost echipa câștigătoare?!

Meciul de imunitate de la Survivor România din seara aceasta a fost câștigat de Faimoși. Astfel, Războinicii vor fi nevoiți să facă nominalizări spre eliminare. 

Concurenții din echipa roșie au câștigat cu scorul de 10 la 7 și a reușit să câștige și o recompensă babană: două kg de orez, 2 kg de linte și 2 kg de năut. Elena Marin a fost concurenta care a strălucit pe traseu, primind astfel trofeul de imunitate. 

„Sunt fericită că am câștigat imunitatea. Toate discuțiile care sunt între noi trebuie să le lăsăm deoparte și să ne concentrăm la joc. Îmi doresc să câștigăm și cea de-a doua imunitate și să plece cineva de la Războinici acasă”, a spus Elena Marin.

„Eu ascund multă durere, mi-am pierdut partenera de luptă. Am pierdut-o pe Xena, eu sunt Sandokan. Am pierdut jocul cu pictura și m-a durut. Din necazul ăsta fac haz de necaz. Mă bucur că a reușit echipa să aducă victoria. Nu sunt atașat de momentele în care strălucesc și mă bucurcă reușesc să trec peste și să râd că am pierdut două puncte”, a declarat și Zanni. 

Războinicii, supărați că trebuie să nominalizeze din nou un coleg spre eliminare 

Războinici sunt devastați de faptul că și săptămâna aceasta sunt nevoiți să nominalizeze spre eliminare un coleg. 

„Speram să am norocul scris în frunte și să câștigăm totemul. Nu s-a întâmplat. Chiar dacă am avut mai multe egaluri, tot speram că vom câștiga. Nu avem niciun reproș unul față de celălalt, mai e și mâine o zi”, a declarat Marius Crăciun. 

„Am pierdut, uneori câștigăm, alteori pierdem, acesta este jocul. Ne vom nominaliza între noi. O felicit pe Elena,a  fost ziua ei. Felicitări, Faimoșilor, și echipei mele care intră cu tot. Uneori avem nevoie de un pic de noroc”, a spus și Mellina. 

„Am adus două puncte, dar degeaba. Preferam să fi pierdut și  câștige echipa. Iar trebuie să ne nominalizăm. Voiam să legăm două victorii una după altă, dar nu a fost posibil. Trebuie să trecem peste”, a spus și Albert.