Stiri mondene

Ce spune mama Faimoasei Raluca Dumitru despre fiica sa. Cum se va descurca la Survivor România?!

Ce spune mama Faimoasei Raluca Dumitru despre fiica sa
Mama Faimoasei Raluca Dumitru a fost invitată în cadrul emisiunii Teo Show și a vorbit despre evoluția fiicei sale pe primul traseu de la Survivor România.

Mama Faimoasei Raluca Dumitru a fost invitată în platoul emisiunii Teo Show și a vorbit despre fiica ei, așa cum o știe de acasă. Mama Ralucăi este convinsă că Faimoasa se va descurca de minune la Survivor România chiar dacă a intrat mai târziu în competiție. Raluca este învățată deja cu munca și cu foamea și cu siguranță va face față provocărilor din junglă, așa cum declară chiar mama ei. 

„Ea s-a descurcat de mică, de la 14 ani. Aseară a avut și emoții, dar s-a descurcat bine pe traseu, la aruncat la țintă mai are de lucrat. O să o ajute și colegii. Toți sunt niște copii buni și cred că o să o ajute”, a declarat mama Faimoasei. 

Întrebată fiind dacă își va mai îmbunătăți abilitățile de aruncătoare cu timpul, mama Ralucăi crede că se va întâmpla asta cu timpul. În ceea ce privește mâncarea, mama Ralucăi spune despre fiica ei că deja ținea regim acasă, deci este obișnuită cu mâncarea mai puțină. 

„Raluca nu mai mănâncă carne, doar bio, și cred că o să se descurce”, spune mama Faimoasei. 

Cum s-a pregătit Raluca Dumitru pentru intrarea în Survivor România?! 

Mama Faimosei de la Survivor România spune că a urmărit competiția încă de la începuturile sale, astfel că știa foarte bine cu ce „se mănâncă” această competiție. Așa se face că în momentul în care fiica ei i-a spus că se va duce în jungla din Dominicană, mama i-a spus că trebuie să se gândească foarte bine și să ia în calcul faptul că igiena va lipsi cu desăvârșire. 

Întrebată fiind cum s-a pregătit Raluca Dumitru pentru provocarea Survivor România, mama ei a spus că făcea sală de foarte multă vreme și înainte cu o săptămână de a pleca a mai tăiat și din porția de mâncare. 

Ce spune mama Faimoasei Raluca Dumitru despre fiica sa

„Face sală de foarte mult timp, aleargă. Săptămâna de dinainte de a pleca mânca foarte rar. O să vină mai puternică, o să vadă cum e să nu ai. Ea își câștigă banii de mică și ne ajută și pe noi și pe fratele ei. Dacă nu avea încredere în ea, nu pleca. Ea nu permite ca cineva să o jignească, să-i vorbească urât, pentru că nici ea nu face așa”, a mai spus mama Faimoasei.