Stiri mondene

Cine a câştigat jocul de comunicare la Survivor România?

Faimoșii - Survivor România
Faimoșii - Survivor România [Sursa foto: Instagram/Survivor România ]
În seara aceasta în cadrul competiției Survivor România Faimoșii și Războinicii se luptă pentru jocul de comunicare.

Echipa de la Survivor România care va ieși câștigătoare va avea parte de mesaje video de la apropiați. Traseul este unul care necesită multă concentrare mai ales pe final, motiv pentru care au apărut diverse tensiuni între Războinici pe parcursul ediției de duminică seara. Pierderile masive au scos-o din sărite pe Marinela care nu s-a mai putut abține și a început să plângă. Însă situația a revenit la normal în momentul în care Războinicii au echilibrat jocul și au ajuns la scorul egal de 6 la 6. 

Maria de la Războinici
Maria de la Războinici[Sursa foto: Instagram/Survivor România ]

Răstunare de situație la Survivor România! Sorin a întors scorul 

Sorin a întors scorul la jocul de comunicare la traseul pe care l-a jucat cu Jador, punctajul devenind 7 la 6 pentru Războinici. Faimosul a suferit și o ușoară accidentare pe traseu, fapt care l-a dezechilibrat puțin. După ce Sorin a întors scorul Războinicii și-au adunat toate forțele și au câștigat cu scorul de 10 la 7 pentru Războinici. Albert a câștigat jocul de comunicare pentru colegii lui Războinici și va aduce mesajele video de acasă, fapt care cu siguranță le va mai ridica moralul. 

Războinicii au câștigat jocul de comunicare
Războinicii au câștigat jocul de comunicare[Sursa foto: Instagram/Survivor România]

„Vezi ce înseamnă să ai înceredere într-un om când e la pământ?”, a spus Alin Sălăjean de la Războinici. 

„Mi-a trecut orice fel de foame. Este foarte greu aici și când îți este greu ai nevoie de prieteni și familie. Nu m-am gândit la prietenii și la familia mea pentru că altfel emoțiile m-au nimicit”, a spus Mellina care a mai felicitat-o pe Maria pentru că a luat atitudine și i-a impulisionat pe colegii Războinici. 

„Eu mă duc cu gândul că câștig. Este pentru prima oară după multe meciuri în care eu aduc premiul final și este cel mai dulce punct. Chiar dacă am avut un start mai slab, este incredibil. Victoria de azi ne-a unit. Felicit Faimoșii”, ne-au dat mari bătăi de cap azi. 

„Cred că și Războinicii merită acest joc de comunicare”, a spus Moroșanu care a mai adăugat că echipa lui știe deja cum este să vorbești cu cei de acasă și ar merita și concurenții din echipa Războinicilor.