Lansări muzicale

Irina Rimes le-a arătat în premieră unora dintre fani videoclipul piesei „Your Love”. Primele reacții

Irina Rimes
Irina Rimes lansează zilele acestea o nouă melodie care poate ajunge un hit. Este vorba de o colaborare cu Cris Cab pentru melodia „Your Love”.

În urmă cu doar câteva zile, Irina Rimes le lansa fanilor ei o mare provocare: aceea de ca ghici numele următoarei piese. Artista din Republica Moldova și-a îndeplinit visul din adolescență și a înregistrat o piesă cu Criss Cab. Videoclipul piesei este filmat și gata de lansare, însă nu înainte de a verifica pulsul mulțimii.

Irina Rimes le-a promis fanilor ei din mediul online că cei care vor ghici numele melodiei vor avea parte de o întâlnire pe zoom cu ea. Zis și făcut! Irina a și-a sunat fanii care au ghicit numele melodiei și au urmărit în premieră imagini din videoclipul pe care îl va lansa în zilele următoare.

Reacțiile fanilor au suprins-o plăcut pe artistă, mai ales că era pentru prima oară când făcea un meeting online cu fanii și a acceptat cu bucurie fiecare părere.

Irina Rimes

„Chiar nu știam că poți să dansezi atât de bine”, „Cred că este una dintre cele mai bune piese ale tale. De departe. Și are și refrenul ăla așa catchy și coloristica pe care ai avut-o”, au fost câteva dintre reacțiile fanilor.

„Eu nu am mai făcut așa ceva. Chiar eram curioasă să văd cum vor reacționa oamenii mei la ceea ce vor auzi și ceea ce vor vedea”, a spus și Irina Rimes.  

Irina Rimes lansează melodia „Your Love”

Aseară, Irina Rimes a postat și două teaseruri la melodia Your Love, în colaborare cu Cris Cab. Din ceea ce ne-a lăsat să vedem și din indiciile pe care le-au dat fanii, videoclipul pare a fi unul plin de viață cu o energie exrem de bună.

Irina Rimes

„1.E ceva nou ce n-ați mai auzit de la mine
2.Este în colaborare cu un artist pe care l-am visat pe-o piesa de-a mea încă din adolescență și vara asta s-a întâmplat.
Cine Ghicește, are parte de o întâlnire pe zoom cu mine, sa vedem/auzim piesa in premiera.🤗”
a spus Irina Rimes în urmă cu doar câteva zile.