Stiri

Cheloo reacționează în cazul arbitrului Sebastian Colțescu: „Românii sunt prea mici”

Cheloo reacționează în cazul arbitrului Sebastian Colțescu: „Românii sunt prea mici”
Cheloo a scris un mesaj în apărerea lui Sebastian Colțescu pe contul lui de socializare.

Cheloo a reacţionat dur în cayul arbitrului român care fost pus la zid după ce a folosit apelativul „negru”. A fost demarată o adevărată dezbatere în cazul acesta, însă au fost foarte multe personalități care i-au luat apărarea lui Sebastian Colțescu, spunând că mai mult ca sigur arbitrul nu a intenționat să fie rasist. 

Mesajul scris de Cheloo pe rețelele de socializare 

„România- Franța, 13.02.2002. Francezii ne-au făcut "țigani"- nu a fost considerat rasism.

Irina Begu- Caroline Garcia, primul tur al turneului de la Charleston, 2016. „Nu pot să cred că mă bate o țigancă”, declară Caroline Garcia la finalul partidei- nu a fost considerat rasism.

CFR Cluj- Slavia Praga, 20.08.2019. Suporterii echipei adverse scandează "țiganii, țiganii"- meciul continuă, nu e considerat rasism.

Napoli- Steaua București, 2010. Italienii ne spun că suntem "o rasă de rahat, neam de țigani de rahat"- partida se joacă, nu este considerat rasism.

Simona Halep- Sloane Stephens, 10.06.2018. Halep câștigă Roland Garros. "O româncă a câştigat la Roland Garros", este mesajul care însoţeşte fotografia, iar personajul care apare în caricatură strigă pe străzi: "Fiare vechi, fiare vechi"- "doar o caricatură", nu e considerat rasism.

Sebastian Colțescu spune "dă-i cartonaș lu ăla negru", fără conotație denotativă. Partida PSG- Bașakșehir se oprește, jucătorii ies de pe teren, toată lumea îl molestează și este acuzat de rasism. Românii sunt prea mici ca să fie discriminați rasial”, a scris Cheloo pe pagina de Facebook.