Stiri mondene

Celia, noi declarații după ce a devenit mamă pentru a doua oară: „Suntem formula perfectă! De mică am visat să am o familie cu doi copilași”

Celia, noi declarații după ce a devenit mamă pentru a doua oară
Celia [Sursa foto: Facebook]
Celia a devenit mamă pentru a doua oară în urmă cu o lună, iar recent, vedeta a făcut noi declarații. Uite ce confesiuni a făcut artista!

Celia trăiește cele mai frumoase momente alături de familia sa, iar dorințele cele mai arzătoare ale vedetei au devenit realitate. În urmă cu aproximativ o lună, cântăreața a adus pe lume o fetiță perfect sănătoasă, având acasă și un băiat de 7 ani. În cadrul unei emisiuni TV, artista a mărturisit că mereu și-a dorit o familie mare cu doi copii, o fată și un băiat. 

Citeste si: Celia, probleme de sănătate în ultimele zile de sarcină! Cum se simte artista?!: „Sunt niște dureri foarte puternice”

„Suntem formula perfectă aș putea spune acum, e exact ceea ce am visat noi. Eu de mică am visat că o să am o familie cu doi copilași, visam la o familie cu un băiețel și o fetiță, iar visul s-a îndeplinit. Bine că s-a întâmplat și acum pentru că a fost o perioadă mai dificilă în care ne-am pierdut speranțele, iar acum s-a îndeplinit, a declarat Celia.

Celia, noi declarații după ce a devenit mamă pentru a doua oară
Celia[Sursa foto: Facebook]

În continuare, Celia a oferit câteva detalii legate și de botezul micuței. Se pare că artista și soțul nu sunt hotărâți încă de țara unde va avea loc marele eveniment. 

„Numele fetiței mele e Sara Maria, iar botezul va fi în câteva luni, dacă va fi în România sau Australia nu am reușit să hotărâm încă. Aici o să-l las pe soț cu decizia pentru că majoritatea deciziilor au pe România și am zis ca măcar dacă el își dorește, și reușim, să mergem în Australia să facem botezul’’,  a sus artista.

Celia, noi declarații după ce a devenit mamă pentru a doua oară
Celia[Sursa foto: Facebook]

Câte kilograme reușit să slăbească Celia după naștere?!

La o lună după ce a devenit mamă pentru a doua oară, Celia a reușit să scape de multe dintre kilogramele în plus. Conform spuselor sale, vedeta a reușit să dea jos aproximativ 11 kilograme, dar mai are de eliminat încă 10. Mai mult, artista susține că prima sa grijă nu este legată de felul în care arată, ci ca fiica ei să primească aportul necesar de lapte matern. 

Celia, noi declarații după ce a devenit mamă pentru a doua oară
Celia[Sursa foto: Facebook]

Citeste si: Mihai Bendeac, cea mai frumoasă declarație de dragoste de la Celia! Cum a reacționat actorul când a aflat: „M-a marcat profund”

„Eu am reușit să slăbesc, bănuiesc că toata apa din organism plus ce a fost bebeluș așa, 11 kilograme, dar e adevărat că am avut 21 de kilograme, deci mai am 10 kilograme de dat jos, dar cu siguranță o voi face în timp, momentan ne axăm să avem suficient lăptic, să fim suficient de relaxate...’’, a mai adăugat Celia.