Stiri mondene

Celia și familia ei au avut coronavirus. Primele declarații: „E trist că oamenii spun că suntem plătiți să spunem asta”

Celia și familia ei au avut coronavirus. Primele declarații
Celia și familia ei au avut coronavirus. Primele declarații [Sursa foto: Captură YouTube]
Celia a povestit în cadrul emisiunii Teo Show experiența prin care a trecut atât ea cât și familia ei în urma infectării cu coronavirus.

Celia și familia ei au trecut prin experiența infectării cu coronavirus. Artista a povestit în cadrul emisiunii Teo Show despre perioadă cruntă prin care a trecut. Prima care s-a infectat a fost sora ei, apoi a urmat mama artistei, atista și ușor, ușor, s-au infectat toți cei din familie. Celia s-a internat în spital în aceeași zi cu mama ei, astfel că a putut fi alături de ea în cele mai grele momente ale sale. 

Celia și familia ei au avut coronavirus. Primele declarații
Celia și familia ei au avut coronavirus. Primele declarații[Sursa foto: Captură YouTube]

Primele declarații ale Celiei după infectarea cu coronavirus

Artista a declarat că oamenii ar trebui să acorde o importanță mai mare acestui virus și să nu mai spună că vedetele care declară că au trecut prin această boală sunt plătite să facă asta. În ceea ce privește gravitatea infectării sale, Celia spune că 15% din plâmânul ei a fost afectat. 

„A fost o lună groaznică cu nou. Totul a început cu sora mea. Mama a fost în stare critică în spital la un moment dat, am trecut prin clipe groaznice. Au fost momente în care am simțit că o pierd pe mama. Au fost momente în care simteam că dacă nu se îmbunătățește starea mamei nu știam ce să fac.

Oamenii chiar nu realizează, dar să știți că virusul ăsta există și e trist că oamenii spun că suntem plătiți să spunem asta.

Am spus doar ce a trăit familia mea, ce am trăit eu.  Mama a avut zona care face legătura cu inima, deși nu a avut niciodată probleme cu inima. Făcea fibrilații. Nu aș dori să treacă nimeni prin ce am trecut noi în perioada asta. Mulțumim lui Dumnezeu că noi încă suntem toți.

Celia și familia ei au avut coronavirus. Primele declarații
Celia și familia ei au avut coronavirus. Primele declarații[Sursa foto: Captură YouTube]

Eu am intrat în aceeași zi cu mama. Eu nu eram atât de grav, dar ajunsese deja la plămâni, nu știu cum s-ar fi dus dacă nu aș fi făcut tratamentul din spital. Am avut 15% plămânul afectat”, a spus Celia în cadrul emisiunii.