Stiri

Cele mai frumoase urări de weekend: Mesaje de sfârşit de săptămana pentru reţelele sociale

Mesaje de sfârşit de săptămana
Mesaje de sfârşit de săptămana
Vă propunem câteva mesaje de sfârşit de săptămana pline de energie și voie bună, pe care le puteți trimite celor dragi.

Viata agitata, stresul zilnic, ne fac sa uitam uneori de cei dragi. Asa ca, ti-am pregatit o lista cu mesaje de sfarsit de saptamana. Trimite-le celor dragi un mesaj prin care sa le arati ca te-ai gandit la ei, mai ales persoanelor care stii ca nu au avut o saptamana tocmai usoara. Iata cele mai frumoase urari de weekend:

Citeste si: Maluma, mesaj neașteptat în mediul online! Ce le-a transmis artistul celor care nu au crezut în talentul său?!: „Cine ar fi crezut că un băiat sărac din Medellin”

1. În sfârșit e vineri! Fie ca grijile zilelor de muncă să rămână în urmă, fie ca weekend-ul să vă bucure cu filme bune, o companie pe cinste, cine romantice, bună dispoziție, plimbări interesante, griji plăcute și întâlniri pline de bucurie.

2. Să-ți odihnești și trupul și sufletul de griji și de plictiseală, să-ți faci toate treburile repede astfel încât să-ți rămână mult timp pentru odihnă, relaxare și timp petrecut cu oameni plăcuți.

Îți doresc bună dispoziție și să te simți minunat.

3. Sfânta zi de duminică să vă aducă în casă și în suflet sănătate, speranță și liniște! Duminică binecuvântată, dragi prieteni!

4. Te felicit cu ocazia sosirii zilei de vineri și îți doresc din suflet să ai parte de un weekend vesel și interesant.

Mesaje de sfârşit de săptămana
Mesaje de sfârşit de săptămana

5. Iată că a sosit și mult așteptata zi de vineri, cea mai iubită zi din săptămână, pentru că în față ne așteaptă două zile de odihnă! Vă doresc să vă relaxați din plin în această seară și să vă

descărcați capul pentru ca în următoarele zile să vă odihniți bine și să vă încărcați de energie!

6. Iată că s-au terminat 5 zile de muncă continuă. În față ne așteaptă weekend-ul. Trebuie să-l petrecem în așa fel încât să nu ne fie rușine pentru timpul petrecut în zadar. Nu contează ce preferi, odihnă activă sau liniștită, localuri gălăgioase sau companii tăcute. Vreau să vă doresc să vă odihniți pe cinste. Cum anume, hotărâți singuri!

7. Te felicit cu ocazia sosirii zilei de vineri, o zi plină de aventuri. Îți doresc să te distrezi la maxim și să zbori cât mai departe de griji, obligații. Îți doresc o odihnă cool lângă oameni cool. Weekend-ul să fie interesant, de succes, vesel și plin cu de toate.

8. Ura! A venit ziua de vineri! Vă doresc să vă odihniți bine, să aveți parte de nopți minunate și de impresii de neuitat. Să țineți minte această odihnă până săptămâna viitoare, să vă încărcați de energie, putere și idei creative care vă vor ajuta să vă faceți lucrul.

9. Să aveți un weekend plin de zâmbete, un sfârșit de săptămână cu bucurii!

10. Petrece weekend-ul în așa fel încât să-ți amintești de cele petrecute până la celelalte zile de odihnă. Cu venirea zilei de vineri!

Citește și: Cele mai frumoase mesaje de noapte bună pe care să le spui celui pe care îl iubești

Citeste si: Ce scrie presa italiană despre relația dintre Loredana Groza și Nick Casciaro?!: „Extrem de cunoscută în România”

Mesaje de sfârşit de săptămana
Mesaje de sfârşit de săptămana

Cele mai frumoase urări pentru cei dragi

11. Fie ca vineri să ai bună dispoziție, să fii vesel, fără griji și fericit!

12. Vă doresc să petreceți weekend-ul în așa fel încât luni să vă fie dor de colegi și să vreți să lucrați.

13. Iată că a sosit weekend-ul pe care atât de mult l-am așteptat și la care am sperat. Să treacă fără grabă, să ne dăruiască bucurii și energie pozitivă, să ne umple de odihnă, zâmbete, lumină. În casă să fie confort și armonie, care va creea bună dispoziție.

14. Dragii mei prieteni, vă doresc tot binele din lume. Un weekend plăcut!

15. Vă doresc veselie, zâmbete, mâncare gustoasă, distracții interesante. Și lăsați toate să vă aștepte! Cu ziua de vineri!

16. Felicitări! Iată că a venit mult așteptata zi de vineri. Vă doresc să uitați de treburi, de griji, de neliniști, să opriți regimul de muncă asiduă, să vă porniți spre aventuri și istorii nemaipomenite de fericire și magie.

17. Vă felicităm cu mult așteptatul sfârșit de săptămână. Vă dorim weekend plăcut în sânul familiei și în compania prietenilor. Vă dorim noi impresii și timp petrecut interesant.

18. Un weekend plăcut tuturor!

19. O zi de sâmbătă superbă și un weekend plăcut să aveți!

20. Cu sosirea zilei de vineri! Iată că a venit ziua din săptămână mult așteptată. Weekend-ul să fie vesel, amuzant, interesant și de neuitat. Odihniți-vă bine, acumulați putere și energie ca să aveți ce vă aminti!2