Stiri mondene

Bella Santiago, noi declarații după ce s-a clasat pe locul trei și a părăsit competiția „Bravo, ai stil! Celebrities”: „Nu sunt tristă! Eu am intrat târziu în concurs”

Bella Santiago, noi declarații după ce s-a clasat pe locul trei și a părăsit competiția „Bravo, ai stil! Celebrities”
Bella Santiago, noi declarații după ce s-a clasat pe locul trei și a părăsit competiția „Bravo, ai stil! Celebrities” [Sursa foto: Instagram]
Bella Santiago a fost finalista de pe locul trei, fiind apreciată de eforturile stilistice pe care le-a făcut în competiția „Bravo, ai stil! Celebrities”. Artista a făcut noi declarații!

Bella Santiago a fost înzestrată cu un talent aparte, câștigând inimile telespectatorilor încă de la primele apariții. Artista a reușit să demonstreze că poate să facă față și provocărilor din lumea modei, participând în competiția fenomen „Bravo, ai stil! Celebrities”. Pe tot parcursul participării în cadrul emsiunii, Bella Santiago s-a menținut constant printre cele mai bune concurente, iar ținutele și momentele ei din galele live au fost apreciate de către juriul format din Maurice Munteanu, Raluca Bădulescu și Tibi Clenci.

În ediția de sâmbătă seara, 5 februarie, artista a părăsit competiția de la Kanal D, reușind să acumuleze un procentaj de 10,2% din voturi. 

Bella Santiago, noi declarații după ce s-a clasat pe locul trei și a părăsit competiția „Bravo, ai stil! Celebrities”
Bella Santiago, noi declarații după ce s-a clasat pe locul trei și a părăsit competiția „Bravo, ai stil! Celebrities”[Sursa foto: Captură YouTube]

În urmă cu câteva ore, Bella Santiago a organizat o sesiune de întrebări și răspunsuri pe contul său de Instagram, acolo unde cântăreața ține legătura constant cu fanii săi. Una dintre întrebările venite din partea internauților a fost referitoare la competiția „Bravo ai stil! Celebrities”. Mai exact, un fan a întrebat-o dacă este tristă că nu a câștigat concursul.

Fiind o persoană asumată, concurenta care a ocupat locul 3 în Marea Finală a recunoscut că nu este tristă pentru că a intrat în competiție târziu. Mai mult, vedeta a ținut să precizeze că este foare fericită că a rămas pe locul trei.

Citeste si: Bella Santiago, dezvăluiri inedite despre relația fiicei sale cu soțul ei! Cum se înțeleg cei doi: „Probabil i-a fost dor să aibă un tată în viața ei”

„Nu sunt deloc tristă, sunt foarte mulțumită și recunoscătoare. Eu am intrat foarte târziu în concurs, dar totuși am rămas pe locul trei și sunt foarte fericită. Este vis! Vă mulțumesc!”, a spus Bella Santiago.

Bella Santiago, noi declarații după ce s-a clasat pe locul trei și a părăsit competiția „Bravo, ai stil! Celebrities”
Bella Santiago, noi declarații după ce s-a clasat pe locul trei și a părăsit competiția „Bravo, ai stil! Celebrities”[Sursa foto: Instagram]

Ruxi, câștigătoarea „Bravo, ai stil! Celebrities”, sezonul 7

Concurentele rămase în bătălia stilului și în goana după marele premiu pus în joc au fost Ruxi și Viviana Sposub. Cele două concurente au demonstrat că își merită locul în competiția fenomen de la Kanal D, însă verdictul a fost dat, chiar de către telespectatori, aceștia votând cu Ruxi, fiind numită ”cea mai stilată femeie din România”. În urma rezultatului, câștigătoarea sezonul 7 a plecat acasă cu marele premiu în valoare de 100.000 de lei.

Citeste si: Ruxi răbufnește în platoul „Bravo, ai Stil! Celebrities”. Bella Santiago: „Să nu mai fii așa supărată”

Prin intermediul unui mesaj postat la InstaStory, Ruxi a ținut să le mulțumească tuturor pentru toată susținerea și pentru mesajele frumoase pe care le-a primit de-a lungul timpului. 

Ruxi, câștigătoarea Bravo ai stil
Ruxi, câștigătoarea Bravo ai stil[Sursa foto: Instagram]

„  Vreau să vă mulțumesc tuturor, de la oamenii pe care îi cunosc și mi-au fost alături, de la oamenii pe care nu-i cunosc și mi-au fost alături, de la oamenii de pe internet care m-au privit, m-au suținut și mi-au fost alături. Nu am cuvinte să vă mulțumesc suficient pentru această susținere. Simt că am fost ca și o echipă, am lucrat ca o echipă, eu mi-am făcut partea mea și voi partea voastră, iar acest lucru a arătat că ne-am întâlnit la mijloc. Acesta este un exemplu de cum putem să reușim: muncă, determinare și să crezi în tine. V-am spus asta știu că mă repet, dar credeți în voi și munciți”, a spus Ruxi, pe Instastory.

Citește continuarea aici!