Stiri

Cele mai frumoase filme pe care le poți vedea de 1 Mai 2023, dacă ai o zi liberă

Cele mai frumoase filme pe care le poți vedea de 1 Mai 2023, dacă ai o zi liberă
John Wick: Capitolul 4 [Sursa foto: Instagram]
Ziua Muncii este despre relaxare și timp petrecut cu persoanele dragi din viața ta. Iată cele mai bune filme pe care poți să le vezi dacă ai liber de 1 Mai.

De 1 Mai, oamenii din peste 90 de țări, sărbătoresc Ziua Internațională a Muncii, iar majoritatea românilor aleg să petreacă la mare sau să facă un grătar cu prietenii. Cum această zi este liberă pentru toată lumea, noi am pregătit o listă cu cele mai tari filme pe care le puteți urmări dacă alegeți să stați acasă în această zi. Iată cele mai frumoase producții pentru weekendul prelungit de 1 Mai.

Citește și: 5 locuri minunate din București de care multă lume nu știe

Cele mai frumoase filme pe care le poți vedea de 1 Mai 2023, dacă ai o zi liberă
John Wick: Capitolul 4[Sursa foto: Instagram]

Citește și: Străzi deschise București 2023: Programul evenimentelor

Iată cele mai frumoase filme pe care le poți vedea de 1 Mai

Top Gun: Maverick

Filmul urmărește revenirea lui Pete Maverick Mitchell la programul de Instructor de Tactici de Luptă al Aviației Americane, cunoscut și sub numele de „Top Gun”, unde va fi nevoit să își înfrunte trecutul în timp ce antrenează un grup de tineri

piloți de luptă, printre care se află și fiul fostului său cel mai bun prieten Goose. Continuarea celebrului film „Top Gun” din 1986, a devenit într-un timp foarte scurt primul film al lui Tom Cruise cu încasări de peste 1 miliard de dolari. 

John Wick: Capitolul 4 

Keanu Reeves își reia aventurile în necruțătoarea lume a asasinilor globali în filmul „John Wick: capitolul 4”, iar dacă veți petrece seara de 1 Mai acasă, cu siguranță este o producție ce trebuie văzută.

De această dată, John are de înfruntat cei mai preiculoși adversari ai săi, inclusiv pe cei din elita globală care pornesc pe urmele lui. Iubitorii de filme de acțiune vor fi captivați de această producție, care îi va purta într-o cursă pentru prinderea fostului asasin, de la New York la Paris și până la Osaka și Berlin.

The Banshees of Inisherin

Povestea din „The Banshees of Inisherin” are loc pe o insulă îndepărtată de pe costa de vest a Irlandei, iar rolurile principale sunt interpretate de Colin Farrell și Brendan Gleeson.

Cei doi bărbați se trezesc brusc într-un impas după ce unul dintre ei decide că vrea să rupă relația de prietenie pe care o au de o viață, fapt ce va determina o mulțime de probleme pentru amândoi. În ciuda încercărilor de a repara relația pe care o aveau, evenimentele escaladează rapid, cu consecințe șocante. 

Cele mai frumoase filme pe care le poți vedea de 1 Mai 2023, dacă ai o zi liberă
Glass Onion: A Knives Out Mistery[Sursa foto: Instagram]

Glass Onion: A Knives Out Mystery

În ”Glass Onion: A Knives Out Mystery”, Benoit Blanc trebuie să dezlege un nou mister după ce ajunge în mijlocul unei luxoase proprietăți private aflate pe o insulă din Grecia. Iscusitul detectiv nu știe care este motivul pentru care a ajuns acolo, însă se pare că aceast lucru este o parte importantă a întregului mister. Benoit Blanc face cunoștință cu un grup de prieteni care se întâlnesc anual la invitația prietenului lor miliardar, Miles Bron. Cum era de așteptat, fiecare dintre ei ascunde secrete și minciuni, astfel că atunci când unul dintre membrii grupului este ucis, toți ceilalți devin suspecți. 

Citește și: Met Gala 2023. Când are loc și cum poți urmări marele eveniment

Elvis

Filmul ”Elvis” urmărește ascensiunea lui Elvis Presley, de la copilăria lui într-un cartier de negri din Tupelo, la vremea în care s-a făcut pentru prima dată remarcat drept artist în Memphis și până la transformarea în primul star al rock'n'roll-ului, în Las Vegas. În cazul în care nu ați reușit să vedeți acest film la cinema, de 1 Mai aveți ocazia să îl vedeți întinși pe canapea, deoarece este disponibil pe HBO. Producția cu Austin Butler în rolul principal a primit și 8 nimonalizări la Gala Premiilor Oscar, așa că merită cu siguranță o șansă. 

Cele mai frumoase filme pe care le poți vedea de 1 Mai 2023, dacă ai o zi liberă
Babylon[Sursa foto: Instagram]

Tár

Amplasat în lumea internațională a muzicii clasice occidentale, filmul se concentrează pe Lydia Tár, considerată pe scară largă una dintre cele mai mari compozitoare și dirijoare de la Filarmonica din Berlin. Chiar dacă dirijoarea se pregătește de un spectacol important, totul se schimbă pe măsură ce se lasă acaparată de faimă și începe să abuzeze de numele său. Cate Blanchett este cea care joacă rolul principal, iar pentru interpretarea sa de excepție a primit Premiul BAFTA pentru cea mai bună actriță în rol principal. 

Babylon

Nume mari din cinematografie precum Brad Pitt, Margot Robbie și Li Jun Li fac parte din distribuția filmului ”Babylon” și interpretează rolul unor staruri extravagante, pline de vicii și complexități. Având în vedere că acțiunea filmului se petrece atunci când la Hollywood se făcea tranziția de la filmele mute, la cele cu sunet, producția vă va surprinde cu o mulțime de picanterii din viața personajelor.