Stiri

Cele mai faimoase seriale lansate în prima parte din 2022

Cele mai faimoase seriale lansate în prima parte din 2022
Cele mai faimoase seriale lansate în prima parte din 2022 [Sursa foto: Facebook]
Cine spune că rezoluția ta de Anul Nou de a „încerca ceva nou în fiecare zi”, nu poate însemna doar să-ți parcurgi cu atenție lista de seriale.

Începând cu favoritele premiate precum „The Crown”, „Stranger Things” și „Ozark” și terminând în cele din urmă cu noi sezoane originalele mult așteptate precum „Big Mouth” și „The Witcher” obținând spin-off, există ceva pentru gusturile fiecăruia. Iată cele mai faimoase seriale lansate în prima parte din 2022.

Archive 81

Dacă te consideri unul dintre fanii narațiunii cult, atunci Archive 81 ar putea fi perfect pentru tine.

Când un arhivar este desemnat să recupereze o serie de casete deteriorate, el află că înregistrările documentează un cult satanic. Pe măsură ce lucrează pentru a descoperi adevărul, va trebui, de asemenea, să lupte pentru a nu fi atras în partea întunecată.

Citeste si: Ce vizionezi vineri: „Stranger Things” revine pe Netflix cu sezonul patru

Cele mai faimoase seriale lansate în prima parte din 2022
Cele mai faimoase seriale lansate în prima parte din 2022

After Life

Fanilor le-ar putea fi greu să se despartă de acest serial de comedie neagră după lansarea ultimului sezon din ianuarie. Ricky Gervais, care scrie și regizează și episoadele, joacă rolul lui Tony, un văduv care trebuie să o ia cu totul de la capăt după ce și-a pierdut soția. În al treilea și ultimul sezon, Tony se va confrunta cu o nouă situație dramatică în timp ce procesează pierderea tatălui său.

Citeste si: Începe Festivalul „Transylvanian Tulips Fest”, Cluj-Napoca. Zeci de evenimente cu accente pe cultura turcă vă așteaptă în inima Transilvaniei în perioada 26-29 mai 2022

Ozark

Cuplul criminal favorit al Americii se confruntă cu sfârșitul intrării lor în cel de-al patrulea și ultimul sezon din Ozark. Nu suntem siguri ce vor avea următoarele episoade pentru Marty și Wendy, dar, după aspectul trailerului, familia ar putea în sfârșit să iasă din regiunea lacurilor din mijlocul vestului.

Citeste si: Ana Morodan, Ada Teslaru, Sorin Stratulat, Alex Abagiu și Maurice Munteanu, despre sustenabilitate, responsabilitate și branding personal, la RCW Forum

The Woman in the House Across the Street From the Girl in the Window

Anna, o femeie pasionată de vin și de privit în casele vecinilor, care crede că a fost martoră la o crimă. O singură privire la trailer vă va face să vă puneți la îndoială propria sănătate mentală. (Intr-o maniera pozitiva desigur.)

Cele mai faimoase seriale lansate în prima parte din 2022
Cele mai faimoase seriale lansate în prima parte din 2022[Sursa foto: Facebook]

Inventing Anna

Vorbim despre falsa moștenitoare favorită din New York, Anna Delvey – a cărei viață plină de farmec a luat o întorsătură abruptă când a fost arestată în 2017.