Stiri

Cele mai bune seriale turcești pe care le poți vedea pe Netflix

Cele mai bune seriale turcești pe care le poți vedea pe Netflix
The Protector
Tot mai multă lume urmăreşte serialele turceşti, iar pe Netflix se găsesc o mulţime de producţii de acest tip.

 Se investesc foarte mulţi bani în arta cinematografică din Turcia, iar multe dintre aceste producţii au succes mare şi pe plan internaţional. Pe Netflix există o varietate foarte mare de seriale turceşti.

Top 5 cele mai bune seriale turceşti de pe Netflix

 1. The Protector

Acesta este primul serial turcesc produs de Netflix şi în acelaşi timp şi cel mai de succes.

În acest science fiction, Hakan primeşte puteri supranaturale şi realizează că scopul său în viaţă este să protejeze oraşul Istanbul, iar provocările sunt foarte mari.

 2. Filinta

Filinta este unul dintre cele mai scumpe seriale turceşti realizate vreodată. În cele două sezoane este prezentată viaţa unui tânăr poliţist, care trăieşte în secolul al XIX-lea în Istanbul şi care se îndrăgosteşte de fiica unui om foarte puternic.

Serialul l-a impresionat chiar şi pe preşedintele Turciei. Ercep Erdogan a mers alături de soţia sa pe platourile de filmare pentru a-i felicita personal pe actori.

Cele mai bune seriale turcești pe care le poți vedea pe Netflix
Ercep Erdogan, alături de soţia sa şi de regizorul serialului

 3. The Yard

În acest serial este prezentată drama prin care trece o mamă, ajunsă după gratii. Gândul că îşi va revedea fiica într-o bună zi îi dă puteri nebănuite după gratii.

 4. The Gift

The Gift este un thriller psihologic foarte captivant, care o are în prim plan o artistă care intră într-o aventură după ce descoperă lucruri ciudate despre viaţa ei. În 2019 şi în 2020 au fost lansate primele două sezoane ale acestui serial, care va continua cu o a treia parte, care va fi şi ultima.

 5. Immortals

Şi turcii sunt captivaţi de vampiri. După modelul filmelor şi serialelor de la Hollywood a fost produs şi acest serial. O tânără transformată în vampir îşi doreşte să se răzbune pe liderul vampirilor, vinovatul pentru transformarea ei. Pentru a fi transformată înapoi în om, Mia trebuie să îl omoare pe Dmitry, dar mai întâi trebuie să îi câştige acestuia încrederea.