Stiri

Care sunt cele mai populare seriale indiene la ora actuală

Care sunt cele mai populare seriale indiene la ora actuală
India este unul dintre cei mai mari producători de filme şi de seriale din lume, iar în România acest gen de programe este foarte popular.

 Doar anul trecut au fost lansate câteva sute de filme şi de seriale în India, iar câteva dintre ele au adus încasări uriaşe. Filmul "Tanhaji" a produs nu mai puţin de 52 de milioane de dolari, alte patru ecranizări având încasări de peste 10 milioane de dolari. Indienii investesc foarte mult şi în seriale, care sunt foarte populare şi în România.

Topul serialelor indiene celebre

1. Indian Matchmaking

În India căsătoriile aranjate sunt la modă chiar şi în zilele noastre, iar tema acestei miniserii de pe Netflix este fix aceasta. Peţitoarea Sima Taparia oferă detalii din culisele acestui obicei, dar cu o abordare diferită. Gazda serialului aranjează căsătorii între persoane din India şi din Statele Unite ale Americii.

2. The Indian Detective

Acesta este un serial canadian filmat atât în Canada, cât şi în India şi în Africa de Sud. Tragicomedia are în prim plan un detectiv canadian suspendat timp de o lună, care decide să îşi viziteze tatăl la Mumbai în acea perioadă. Acesta se trezeşte într-o anchetă imensă, cu ramificaţii până în Canada.

3. Cricket Fever

Acesta este un serial documentar care demonstrează pasiunea imensă a indienilor pentru cricket. Acesta este cel mai popular sport din India, iar cei de la Netflix au intrat în culisele campioanei din 2018, Mumbai Indians. Jucătorii de cricket sunt veneraţi în India, iar alături de actorii de la Bollywood sunt cele mai apreciate vedete din această ţară.

4. Mirzapur

Mirzapur este unul dintre cele mai de succes seriale indiene din acest moment. Acţiunea este centrată pe un cap al mafiei indiene, iar primele două sezoane se pot urmări deja pe Amazon Video.

Care sunt cele mai populare seriale indiene la ora actuală

5. Paatal Lok

Un alt serial care poate fi vizionat pe Amazon este Paatal Lok, o producţie bazată pe cartea "The Story of My Assassins". Povestea este despre un poliţist este prins într-o anchetă a al unui asasinat ratat.