Stiri

Cele mai bune filme cu vampiri

Cele mai bune filme cu vampiri
[Sursa foto: Facebook ]
Vampirii au fost întotdeauna un subiect de film care a prins la public.

 Partea frumoasă la peliculele cu vampiri este că pot satisface orice gusturi în materie de filme. Unele dintre producţiile cu vampiri sunt comedii foarte reuşite, altele au acţiune cât cuprinde, însă toate au un numitor comun: sunt înfricoşătoare.

Cele mai bune filme cu vampiri

From Dusk Till Dawn (1996)

Cele mai bune filme cu vampiri

George Clooney şi Quentin Tarantino, care a scris şi scenariul, joacă rolurile fraţilor Gecko, doi spărgători de bănci.

Aceştia ajung la un club de streaptease din mijlocul desertului, dar în loc de relaxare, aceştia au de furcă cu angajaţii localului, care sunt vampiri conduşi de o regină feroce, interpretată de Salma Hayek.

Bram Stoker's Dracula (1992)

Aşa cum sugerează şi titlul, acesta este un film creat după romanul "Dracula", scris de Bram Stoker în 1897. "Bram Stoker's Dracula" este un adevărat clasic al filmelor cu vampiri, regizat de legendarul Francis Ford Copolla, cu o distribuţie de excepţie, care îi include pe Gary Oldman (Contele Dracula), Winona Ryder (Mina Harker), Anthony Hopkins (Profesorul Abraham Van Helsing) şi pe Keanu Reeves (Jonathan Harker). 

Citeste si: A decis să instaleze o cameră de supraveghere în camera nepoților! Incredibil ce descoperire șocantă a făcut apoi: "Pare să aibă coarne și degete lungi"

Interview With the Vampire (1994)

Cele mai bune filme cu vampiri

Tom Cruise, Brad Pitt și Antonio Banderas joacă în rolurile unor nemuritori melancolici care se confruntă cu nevrozele care vin odată cu viața veșnică. Este unul dintre cele mai erotice filme realizate vreodată în această nişă, a vampirilor.

Let the Right One In (2008)

Oskar în vârstă de de 12 ani, trăieşte o viaţă monotonă şi singuratică în Stockholn, unde este terorizat de colegii de şcoală. Totul se schimbă însă când alături se mută noii vecini. Oskar se împrieteneşte cu Eli şi încep să iasă împreună noaptea, dar băiatul va observa foarte curând că noua sa amică nu este la fel de frăguţă precum pare.

A Girl Walks Home Alone at Night (2014)

Acesta este primul film horror cu vampiri realizat în Iran. Sheila Vand joacă rolul unei fetei fără nume, care se plimbă printr-un mic oraș fantomă iranian, urmărindu-i locuitorii singuratici. 

Citeste si: Cele mai bune filme despre război pe care le găseşti pe Netflix