Stiri mondene

Ce vârstă are Monica Bârladeanu? Pe 12 decembrie este ziua ei

Ce vârstă are Monica Bârladeanu
Ce vârstă are Monica Bârladeanu
Monica Bârladeanu implineste 43 de ani pe 12 decembrie.

FOTO Facebook

Monica Bârladeanu este una dintre cele mai frumoase femei din România. Cu toate acestea, se poate spune că nu a avut noroc în dragoste pe măsura calităților sale și totodată nici nu a fost căsătorită până acum. Însă nu și-a pierdut speranța și crede că niciodată nu e prea târziu pentru formarea unei familii. Mai mult este convinsă că în cele din urmă va cunoaște persoana potrivită.

Frumoasa brunetă consideră că ingredientul principal al unei relații în zilele noastre este iubirea, însă nu doar în sensul romantic, ci și fără egoism ori tendință de posesie.

Citeste si: Fostul principe Nicolae va deveni tătic pentru a doua oară

Citeste si: Andra le-a arătat fanilor cum vorbește Eva ardelenește: ”Ioooi, tulai doamne”

Monica Bârladeanu implineste 43 de ani

Monica Bârlădeanu nu are momentan un iubit, nici copii, cu toate că își dorește.

Deși a fost implicată în relații de lungă sau mai scurtă durată, de-a lungul timpului, pe Monica Bârlădeanu pandemia de coronavirus a prins-o fără iubit. Chiar dacă îi este bine așa deocamdată, ea recunoaște că ar fi fost mult mai ușor traiul în doi în perioada aceasta a izolării la domiciliu. Cu toate acestea, cea mai cunoscută și stabilă relație a vedetei a fost cea cu Bobby Păunescu, între 2004-2012. La scurt timp după această relație, Monica Bârlădeanu l-a cunoscut pe Barna Nemethi, regizor și fotograf cu șapte ani mai tânăr decât ea. Ei bine, nici această relație nu a rezistat trecerii timpului. Apoi, în 2016, Monica a fost văzută des în compania medicului Renert Gad, însă nici cu acesta nu a mers.

„Acum cred în familie şi în căsătorie cu toată fiinţa mea. Asta pentru că în timp, am ajuns să înţeleg cu totul alfel aceste două concepte”, a precizat Monica Bârlădeanu.