Stiri

Ce studii are Andi Moisescu. Ce facultate a terminat

Ce studii are Andi Moisescu. Ce facultate a terminat
[Sursa foto: Facebook ]
Andi Moisescu nu are studii în jurnalism, aşa cum mulţi s-ar fi aşteptat. Realizatorul TV a terminat o facultate total opusă faţă de domeniul său.

 Andi Moisescu este unul dintre cei mai apreciaţi oameni de TV din România. Însă prezentatorul TV are cu totul alte studii faţă de domeniul său de activitate, jurnalismul.

Ce facultate a absolvit Andi Moisescu

 Celebrul realizator TV s-a născut în Bucureşti, pe 26 octombrie 1972, în familia unui fost regizor de film. Andi Moisescu a dezvoltat două mari pasiuni în adolescenţă, mergând cu ambele pentru o bună perioadă de timp.

În liceu, Andi era DJ la toate petrecerile prietenilor săi, iar la 17 ani şi-a sărbătorit ziua de naştere on-air, la radio. În timp ce a primit un post la Radio Unifan, Andi a intrat şi la Facultatea de Matematică şi Informatică din Bucureşti. În continuare, realizatorul TV a mai lucrat la Radio Costineşti şi la Fun FM, înainte să se mute la Pro FM.

Ce studii are Andi Moisescu. Ce facultate a terminat

 În momentul în care a ajuns la Pro FM, Andi Moisescu şi-a dat seama că marea lui pasiune nu este matematica. Sub îndrumarea lui Florin Călinescu, a început să lucreze şi la PRO TV, iar Ani a declarat în mai multe rânduri că televiziunea l-a salvat şi că îi va rămâne veşnic recunoscător lui Florin Călinescu.

Ce studii are Andi Moisescu. Ce facultate a terminat

 În cei 24 de ani în care a activat la PRO TV, Andi Moisescu a realizat o mulţime de emisiuni, începând cu „Ora 7, bună dimineaţa”, „Te uiţi şi câştigi”, „Marcă înregistrată” şi „Teo si Andi", între 2017 şi 2019 au fost prezentator la "Pe bune?!", iar în ultimii ani moderează una dintre cele mai de succes producţii marca PRO TV, "Apropo TV". Realizatorul TV s-a implicat şi în alte proiecte ale postului de televiziune, fiind jurat în emisiunea "Românii au Talent", încă din 2011.

Ce studii are Andi Moisescu. Ce facultate a terminat

 Andi Moisescu este căsătorit cu Olivia Steer, pe care a cunoscut-o în cadrul trustului Media Pro, cei doi având împreună doi copii, pe Luca şi pe David.