Stiri mondene

Ce spune Roxana Nemeș după eliminarea de la „Bravo, ai Stil! Celebrities”: „Contează să rămâi în mintea oamenilor”

Roxana Nemeș a fost eliminată de la „Bravo, ai Stil! Celebrities”
Roxana Nemeș a vorbit pentru prima dată public, în cadrul unui interviu, despre eliminarea sa de la „Bravo, ai Stil! Celebrities”

Roxana Nemeș a părăsit competiția „Bravo, ai Stil! Celebrities” în gala care s-a disputat în urmă cu aproape două săptămâni. Artista nu i-a impresionat pe jurați cu prestația sa din cadrul galei cu tematică de iarnă, așa că au decis că ea este ultima concurentă care trebuie să părăsească emisiunea. 

Roxana Nemeș a declarat în cadrul unui interviu că nu șe aștepta să iasă din competiție în ziua respectivă, dar cu toate acestea, este resemnată. 

Ce a declarat Roxana Nemeș după ieșirea din competiția „Bravo, ai Stil! Celebrities”

Roxana Nemeș se declară câștigată în urma experienței pe care a trăit-o la „Bravo, ai Stil! Celebrities”.

„Așa e jocul până la urmă. Ca în viață. Uneori pierzi, alteori câștigi, dar nu vreau să cred că am pierdut. Pentru mine această experiență a fost una foarte frumoasă. Am învățat foarte multe lucruri din ea. Mi-a adus un plus pe toate planurile ca să spun așa. Faptul că am ieșit... până la urmă, odată și odată tot ieși. Foarte multe de demonstrat nu cred că aveam timp neapărat, adică nu are de ce să-mi pară rău. Normal că mi-ar fi plăcut să fiu în finală, dar până la urmă, nu știu dacă a fost un avantaj sau un dezavantaj faptul că am intrat destul de târziu față de celelalte colege ale mele. Colegele mele erau de atâta timp în competiție”, a spus Roxana Nemeș în cadrul unui live pe Wowbiz.ro. 

Roxana Nemeș a fost eliminată de la „Bravo, ai Stil! Celebrities”

Cu toate că între Roxana Nemeş şi colegele sale de platou au mai existat diverse divergenţe, Roxana Nemeş spune că este alături de colegele sale în Marea Finală „Bravo, ai Stil! Celebrities”

„Eu sunt alături de ele până în finală pentru că au meritat”

Roxana Nemeș a fost eliminată de la „Bravo, ai Stil! Celebrities”

Roxana Nemeș, despre experiența „Bravo, ai Stil! Celebrities” 

„Să nu uităm că am venit cu ținute de jumătate de milion. Cred că mai mult contează faptul că rămâi în mintea oamenilor. Asta e mult mai important și în viață până la urmă.
Să știi că din afară este atât de ușor să vorbim. Pare atât de ușor să te îmbraci dacă ai un buget, dacă ai niște bani, dacă ai o idee. Noi suntem femei și fiecare considerăm că știm să ne întrebăm. Dar când ești acolo și este totul la limită și trebuia să ne descurcăm foarte rapid cu totul”, a spus Roxana Nemeș în cadrul interviului.