Stiri mondene

Ce spune Roxana Nemeș despre comportamentul lui Zanni: „Nu poți să ai pretenția...”

Ce spune Roxana Nemeș despre comportamentul lui Zanni
Roxana Nemeș a vorbit în cadrul emisiunii Ștafeta Mixtă despre controversatul comportament al lui Zanni din cadrul emisiunii. Iată ce a spus Faimoasa.

Cearta dintre Zanni și Elena Marin de la Survivor România este deja istorie! Zanni îi declarase război Elenei Marin și a jignit-o în ultimul hal în camp, fapt care a demoralizat-o extrem de mult la acea vreme. De la ieșirea sa nervoasă, Zanni a arătat publicului că poate fi și altfel, fapt care l-a tras în jos. Deși este un concurent bun pe traseu și a adus enorm de multe puncte în echipa Faimoșilor, Zanni nu a mai ieșit favorit al publicului tocmai din cauza jignirilor la adresa Elenei

Ce spune Roxana Nemeș despre comportamentul lui Zanni

Întrebată care este părere ei despre acest comportament al lui Zanni și cum s-a înțeles ea cu el, Roxana Nemeș a spus că nu putea avea foarte multe pretenții de la el, având în vedere că nu a avut o familie care să îi ofere o educație. În plus, Roxana a mai declarat că și ea a fost jignită de Zanni, dar a preferat să nu pună la suflet. 

Ce spune Roxana Nemeș despre comportamentul lui Zanni: „Nu poți să ai pretenția...”

„Zanni e un copil foarte bun, are un suflet foarte bun, doar că trage un pic cu dinții, dar uneori i-am mai zis... avea discuții și cu mine și l-am luat și i-am zis atât: `Zanni, nu cu mine duci lupta aia`”, a declarat Roxana Nemeș. 

Roxana Nemeş: M-am dus la Survivor pentru focusul meu 

Faimoasa mai spune că a încercat să aibă o relaţie bună cu toţi colegii ei şi crede că a reuşit asta. 

Ce spune Roxana Nemeș despre comportamentul lui Zanni: „Nu poți să ai pretenția...”

„Eu mi-am dorit să am o relație bună cu fiecare în parte de acolo. M-am dus pentru focusul meu, pentru mine, pentru concurs. Cred că am ajuns la o vârstă la care mi-am dat seama de atâtea lucruri. De la anumiți oameni nici nu trebuie să ai așteptări. Nu era nimeni rău. Dacă se ceartă pe un subiect nu înseamnă că e rău, înseamnă că fiecare trage să ajungă în familie. Iar Zanni nu a avut un exemplu, e foarte greu să trăiești aşa, dar asta nu înseamnă că e normal să vorbești așa, dar nici nu poți să ai pretenția. Îl înțeleg într-un fel. El folosea la un moment dat și la certurile cu mine, aceleași cuvinte, aceeiași termeni. De ce m-aș supăra? El nu are nimic cu mine, el are cu el. El e și foarte rebel și are impresia că fiind un personaj mai rebel nu dădea rău, dar uite că oamenii de acasă imediat simt. Și Ana a fost foarte sinceră cu el”, a mai spus Roxana Nemeș.