Stiri mondene

Roxana Nemeș, noi declarații după plecarea de la Survivor: „Nu mă gândeam că o să stau atât”

Roxana Nemeș, noi declarații după plecarea de la Survivor
Roxana Nemeș a vorbit cu jurnaliștii de la WOWnews despre experiența prin care a trecut în junglă. Faimoasa spune că s-a apropiat mai mult de Dumnezeu.

Cu toate că era considerată una dintre verigile slabe ale echipei, iată că Roxana Nemeș reușise să se mobilizeze în ultima vreme și să aducă mai multe puncte pe traseu. Concurenta din echipa Faimoșilor a rezistat trei luni în junglă și a ieșit duminica trecută din cauza unor probleme de sănătate. Despre condițiile de trai și despre cum s-a adaptat în jungla din Dominicană, Roxana a vorbit în cadrul emisiunii „Ștafeta Mixtă”. 

Roxana Nemeș, noi declarații după plecarea de la Survivor

„Prima lună a fost extrem de grea, după care ne-am adaptat. Sincer, nu mă gândeam că o să stau atât, nu mi-am planificat cât vreau să stau. Mă bucur enorm și sunt extrem de fericită că am rezistat trei luni de zile. Nu a fost ușor, dar să știi că m-am adaptat și cu frigul și cu foamea și cu toate. Îmi dădea Dumnezeu putere și la jocuri și în ultimul timp m-am relaxat psihic. Chiar în ultimul timp m-am adaptat foarte bine, dar din păcate... în ultimele săptămâni am stat foarte mult timp cu mine și cu Dumnezeu, dar nu-l rugam niciodată să stau cât mai mult sau să trag cu dinții. Și îi mulțumeam așa pentru tot. Și de atunci am început să aduc și puncte pentru că eram foarte relaxată. Și mă bucuram așa de lucruri mici. Probabil atât a fost pentru mine, are alte planuri pentru mine. Abia aștept să mă apuc de treabă”, a declarat Roxana Nemeș. 

Cum s-a înțeles Roxana Nemeș cu Faimoșii?!

Roxana Nemeș spune că i-a înțeles pe colegii ei că erau supărați pe ea că nu aduce mai multe puncte, însă ușor-ușor a înțeles că este frustrant și a început să fie mai supărată pe ea. Însă când situația s-a mai relaxat, Roxana s-a înțeles foarte bine cu Faimoșii, ba mai mult, a apreciat faptul că la final, Culiță Sterp și-a cerut scuze dacă a supărat-o la începutul emisiunii. 

Roxana Nemeș, noi declarații după plecarea de la Survivor

„Am început să ne înțelegem foarte bine în ultimul timp, dar am descoperit niște oameni foarte frumoși și e normal să fim diferiți, să ne mai supărăm unii pe alții pentru că pierdeam, nu mâncam. E foarte greu și foarte frustrant, în momentul în care nu aduci puncte pentru că trecem toți prin greul ăla. Au fost perioade când nu mâncam nimic, numai cocosul ăla. E normal ca ei să-și dorească oameni puternici în echipă. Din cauza faptului că nu aduceam puncte eram supărată pe mine. Pe ei îi înțelegeam”, a mai spus fosta Faimoasă.