Stiri mondene

Roxana Nemeș, primele declarații după plecarea din Republica Dominicană: „O parte din mine e acolo”

Roxana Nemeș, primele declarații după plecarea din Republica Dominicană
Roxana Nemeș, primele declarații după plecarea din Republica Dominicană [Sursa foto: Captură YouTube]
Roxana Nemeș a vorbit la Teo Show despre experiența Survivor România. Fosta Faimoasă spune că ar mai fi stat în competiție și chiar se vedea în marea finală.

Roxana Nemeș a părăsit competiția Survivor România în urma problemelor de sănătate care au intervenit în urma lipsei de alimentație și a efortului. Roxana Nemeș a avut probleme cu bila, motiv pentru care în urma mai multor investigații s-a concluzionat că cea mai bună decizie ar fi ca Faimoasa să meargă acasă să se recupereze. 

Roxana Nemeș, primele declarații după plecarea din Republica Dominicană
Roxana Nemeș, primele declarații după plecarea din Republica Dominicană[Sursa foto: Captură YouTube]

Întrebată de Teo Trandafir dacă și-ar mai fi dorit să mai stea în competiția din Dominicană dacă nu ar fi existat aceste probleme de sănătate, Roxana Nemeș a spus că s-ar fi văzut până și în finală. 

„Din păcate aș fi continuat, am așa un sentiment... mi-e foarte dor de casă. Așa a vrut Dumnezeu. În ultimul timp m-am rugat foarte mult și chiar vorbeam cu doamne doamne și îi spuneam; cât vrei tu, atât să fie. Nu este nimic grav, dar nu mai am voie să fac efort și trebuie să țin o dietă echilibrată.

Roxana Nemeș, primele declarații după plecarea din Republica Dominicană
Roxana Nemeș, primele declarații după plecarea din Republica Dominicană[Sursa foto: Captură YouTube]

Normal că m-aș fi văzut în finală. La început aș fi zis că vreau să ajung, dar nu eram sigură că pot să ajung. Da, m-aș fi văzut și cred că aveam șansa să ajung pentru că publicul de acasă m-a susținut foarte mult. Dar cum am spus, nici nu vreau să mă mai gândesc. Am luat telefonul și am vorbit cu toți oamenii dragi, dar în același timp, ceva din mine a rămas acolo. Mă bucur că am acceptat acest proiect. Vreau să cred că m-am schimbat în bine. Apreciez altfel lucrurile și sunt curioasă dacă în timp o să apreciez la fel. Oricum mă bucuram mult...”, a declarat fosta Faimoasă. 

Roxana Nemeș și Simona Hapciuc, revedere în direct

Cele două foste Faimoase s-au revăzut prin intermediul emisiunii Teo Show și s-au bucurat enorm. Cele două și-au adus aminte de nopțile lungi din Dominicană. 

Simona: Noi dormeam împreună și ne spuneam povești. Ne-am împărtășit viețile.

Roxana: Ne-am îmbrățișat noapte de noapte.

Roxana a rămas fără Simona la un moment, iar competiția a devenit mult mai grea fără ea: „Mi-a plecat omul cu care dormeam. Are o căldură în ea Simona, nu știu de unde are femeia asta. Este un om minunat. Poate nu am avut de la început o relație atât de bună, dar atunci când ne puneam pe scândura aia chiar povesteam din suflet”