Stiri mondene

Ce spune Radu Țibulcă despre o posibilă participare la Survivor

Radu Țibulcă, despre o posibilă participare la Survivor
Radu Țibulcă, despre o posibilă participare la Survivor [Sursa foto: arhiva ]
Radu Țibulcă a fost întrebat de un internaut dacă ar vrea să participe la Survivor. Iată ce a răspuns:

Radu Țibulcă, carismaticul prezentator al emisiunii „Scularea!”, a răspuns sincer curiozităților fanilor din mediul online. Printre întrebările care i-au fost adresate se numără „care este cartea preferată?”, „ce zodie ești?”, „Ești împăcat cu viața actuală?”, dar a fost întrebat și dacă și-ar dori să participe la competiția din Republica Dominicană „Survivor România”. 

Despre cartea preferată, Radu a glumit spunând că aceasta este „Ocolul pământului în 80 de zile” fiind prima și ultima carte citită: „M-a obligat maică-mea când aveam 8 ani și de atunci nici că am mai citit niciuna.

Glumesc. Am mai citit câteva, din fericire”, a spus Radu Țibulcă. 

Citește și: Radu Țibulcă, moment emoționant în cadrul matinalului „Scularea!”: „Am ajuns cu toții prizonierii unor închisori ale căror garduri cu sârmă ghimpată sunt chiar propriile noastre temeri”

Ce spune Radu Țibulcă despre o posibilă participare la Survivor România 

Prezentatorul matinalului „Scularea!” a spus că nu se poate vorbi despre o participare în cadrul concursului „Survivor” atâta timp cât este implicat în alte proiecte, însă și-ar dori să îmbrățișeze aventura din Dominicană. 

„Aș vrea, dar eu am treburi importante pe aici. Survivor presupune să fii plecat departe și treburile mele sunt aici, cum ar fi Radio Impuls, cum ar fi Moldovenii”, a spus Radu Țibulcă pe contul lui de Instagram. 

Radu Țibulcă, despre o posibilă participare la Survivor
Radu Țibulcă, despre o posibilă participare la Survivor[Sursa foto: Instagram]

În ceea ce privesc celelalte două întrebări pe care matinalul le-a primit din partea fanilor și le-am menționat mai sus, Radu Țibulcă a răspuns că este zodia Leu sau „Leoi”, imitându-l pe deja celebrul personaj Viorel al Vulpiței.

Cât despre întrebarea „Ești împăcat cu viața actuală?”, iată răspunsul lui: 

„Întotdeauna mi-am dorit mai mult de la viață, de la mine mi-am dorit mai mult mereu, îmi doresc mai mult și acum, însă chiar am realizat zilele trecute că sunt foarte fericit și foarte împlinit și că am multe motive de bucurie. ”