Stiri mondene

Amna s-a infectat cu coronavirus! Primele declarații ale fostei concurente de la Survivor România

Amna s-a infectat cu coronavirus!
Amna s-a infectat cu coronavirus! [Sursa foto: Facebook]
Amna a ajuns la spital după ce s-a infectat cu coronavirus. Primele declarații despre starea ei de sănătate.

Amna, fosta Faimoasă de la Survivor România, s-a infectat cu coronavirus. Anunțul a fost făcut chiar de către ea pe rețelele de socializare, de pe patul de spital. Artista spune că nu își poate da seama cum s-a infectat pentru că a respectat toate măsurile de siguranță impuse de autorități

Amna, primele declarații după ce s-a infectat cu coronavirus 

Amna a lipsit câteva zile din mediul online, fapt care le-a atras atenția fanilor, așa că a simțit că revină cu câteva Instastory-uri prin care să-i anunțe pe fanii ei care este situația actuală în care se află.

Mai mult, artista a simțit nevoia să le spună oamenilor că este necesar să se protejeze în continuare împotriva virusului. 

Amna s-a infectat cu coronavirus!
Amna s-a infectat cu coronavirus! [Sursa foto: Facebook]

„Toată lumea se întreabă de ce nu mai sunt pe rețelele de socializare. Cred că v-ați prins și voi că se întâmplă ceva nelalocul lui. A venit momentul să trec și eu prin acest COVID. Ce să vă zic, să fim bine, aveți grijă, protejați-vă, purtați măști. Eu am făcut toate aceste lucruri, dar tot am reușit să mă îmbolnăvesc”, le-a dezvăluit Amna internauților. 

Amna s-a infectat cu coronavirus!
Amna s-a infectat cu coronavirus! [Sursa foto: Captura Youtube ]

Amna a fost prima concurentă eliminată de la Survivor România, după ce și-a exprimat clar opinia conform căreia nu se putea adapta sub nicio formă în junglă. În plus, în urma stilului de viață pe care l-a abordat în jungla din Dominicană, Amnei i s-au accentuat niște probleme de sănătate pe care le avea la bilă.