Stiri mondene

Ce spune Andreea Antonescu despre prietenia cu Andreea Bălan: ”Eram conștientă. Am plâns când am auzit acele cuvinte”. Cum se înțeleg, de fapt, în spatele camerelor de filmat

Ce spune Andreea Antonescu despre prietenia cu Andreea Bălan
Andreea Antonescu, despre prietenia cu Andreea Bălan [Sursa foto: Colaj Radio Impuls]
Andreea Antonescua făcut dezvăluiri despre relația cu Andreea Bălan. Iată ce spune artista despre colega ei.

în 1998, Andreea Antonescu și Andreea Bălan au înființat trupa Andre, care a fost timp de trei ani una dintre cele mai în vogă trupe de la acea perioadă. În perioada lor de glorie, cele două artiste au avut câștiguri uriașe, fiind solicitate să susțină numeroase concerte. Se pare că celebritatea la o vârstă atât de fragedă era extrem de greu de gestionat, iar din această cauză au apărut frustrări, supărări şi chiar certuri.

Au fost ani de zile în care nu și-au vorbit, timp în care s-a speculat mult pe fondul relației dintre ele, însă Andreea Antonescu a făcut lumină în ceea ce privește acest lucru. Astfel, ea a dezvăluit că în ciuda tensiunilor, și-au fost aproape una alteia în momentele importante. De asemenea, cele două au petrecut mai mult timp împreună și în aventura pe care au avut-o în competiția „America Express”.  

Ce spune Andreea Antonescu despre prietenia cu Andreea Bălan
Andreea Antonescu, despre prietenia cu Andreea Bălan[Sursa foto: Facebook]

Andreea Antonescu și Andreea Bălan, momente unice împreună în America

Una dintre cele mai emoționante probe este cu siguranță cea a scrisorilor, în care membrii echipelor își pun pe hârtie gândurile referitoare la colegii lor. Andreea Antonescu și Andreea Bălan și-au spus cele mai frumoase cuvinte venite din suflet. Cele două au devenit foarte apropiate, la fel cum erau în adolescență.

Au trecut peste 20 de ani, iar ele se înțeleg tot mai bine. 

Citește și: Andreea Bălan, vizită specială alături de fetițe în salonul Andreei Antonescu, după ce a născut pentru a doua oară

„Ne-am emoționat, noi am plâns în momentul în care am auzit cuvintele Andreei și ea a început să plângă. La mine, nici nu pot să zic că au fost niște cuvinte. Ne-am dat drumul la suflet. I le-am mai spus ei. Era și o altă situație, venisem după o perioadă grea, nu am mai petrecut atât de mult timp împreună de peste 20 de ani. În momentul în care am auzit cuvintele pe care ni le-am dat una alteia, practic ăla a fost. A fost un moment emoționant. Eram conștientă că după o perioadă atât de lungă, am ajuns iar împreună, să stăm atât de mult timp, poate chiar mai mult decât în perioada Andre. Deși am reușit trupa, eram fiecare cu ale ei”, a declarat Andreea Antonescu.