Stiri mondene

Ce sfat a primit Connect-R de la Ruby, înainte de a pleca la Asia Express: „Mi-a dat multe sfaturi, m-a învățat cum să...”

Ce sfat a primit Connect-R de la Ruby, înainte de a pleca Asia Express
Connect-R [Sursa foto: Instagram]
Connect-R și Ruby au discutat pe tema greutăților din cadrul show-ului „Asia Express”. Ce sfat prețios a primit artistul?!

Fanii reality show-ului „Asia Express” au motive de bucurie! Filmările pentru noul sezon vor începe luna aceasta.În sezonul 4, concurenții vor merge pe „Drumul Împăraților” în următoarele țări: Georgia, Turcia și Azerbaidjan. Vor mai fi și alte destinații pe ruta concurenților, care vor fi anunțate ulterior. Show-ul „Asia Express” se va difuza din toamnă.

Connect-R va participa la Asia Express, sezonul 4, artistul este pregătit să facă față celor mai dure provocări întâmpinate pe „Drumul Împăraților”.

Înainte de a pleca la Asia Express, cântărețul a primit un sfat prețios de la Ruby, fosta concurentă a celebrului show. Pentru că este foarte apropiată de Connect-R, aceasta l-a învățat cum să trăiască cu un singur euro pe zi.

Ce sfat a primit Connect-R de la Ruby, înainte de a pleca Asia Express
Ruby[Sursa foto: Instagram]

„Ea mi-a dat multe sfaturi, m-a învățat cum să trăiesc cu un euro pe zi, cum să rezist în competiție.Traseul încercărilor noastre va trece prin Turcia, Georgia şi Azerbaidjan. Nu a fost timp să ne familiarizăm cât de cât cu limba localnicilor, am realizat că există, pentru Turcia, cel puţin, un cuvânt care ne va ajuta în clipele grele. Iar acel cuvânt este numele lui Hagi! Nu cred că turcii l-au uitat, aşa că personal voi spune în stânga şi în dreapta că sunt din ţara lui Hagi!”, a declarat Connect-R.

Connect-R, despre colegul său de echipă, Shift

Connect-R și Shift se numără printre cei 18 concurenți care pleacă la acest sfârşit de săptămână spre marea aventură din noul sezon de „Asia Express”. În cadrul unui interviu, Connect-R a dezvăluit povestea din spatele relației de prietenie cu Shift.  

Ce sfat a primit Connect-R de la Ruby, înainte de a pleca Asia Express
Connect-R și Shift[Sursa foto: Instagram]

„Cu Shift mă cunosc aproape de-o viaţă. Am debutat amândoi, acum mai bine de 15 sau 16 ani, foarte tineri, când nu ne făceam mari speranţe şi aveam amândoi un salariu de cinci milioane de lei, fiecare. Adică o nimica toată! În plus, ne ştim foarte bine fricile, ipohondriile, punctele slabe, dar şi calităţile. Am făcut cândva şi foamea împreună, aşa că într-un fel suntem antrenaţi pentru ceea ce pare că ne aşteaptă!”,  a mai adăugat Connect-R.