Stiri

Ce s-a întâmplat cu frații Jonas. De ce nu mai sunt populari în prezent

Ce s-a întâmplat cu frații Jonas. De ce nu mai sunt populari în prezent
[Sursa foto: Facebook Jonas Brothers]
Fraţii Jonas erau idolii adolescentelor la mijlocul anilor 2000, dar în prezent nu mai sunt atât de populari ca înainte.

 Jonas Brothers făceau furori în urmă cu 15 ani, când apăreau în seriale şi în revistele pentru adolescenţi. Kevin, Joe şi Nick Jonas au intrat în lumina reflectoarelor în 2005, când au scos prima lor piesă, la Hollywood Records. Cei trei fraţi au avut un succes atât de mare, încât Disney i-a ales în 2008 pentru filmul "Camp Rock", apoi pentru "Camp Rock 2: The Final Jam". Popularitatea fraţilor Jonas a crescut din ce în ce mai mult, până în punctul în care au avut propriul serial produs de Disney, întrerupt însă după cel de-al doilea sezon.

De ce nu mai sunt fraţii Jonas la fel de populari în prezent

 Fraţii Jonas erau cele mai mari staruri printre adolescenţi în acei ani, în care muzica lor se vindea ca pâinea caldă. Peste 17 milioane de albume vânduseră până în 2013, o cifră imensă pentru nişte artişti de vârsta lor. Şi pe lângă muzică şi filme, fraţii Jonas apăreau şi în reclame. În 2008, grupul a fost nominalizat la secţiunea "Best New Artist" la premiile Grammy şi au câştigat premiul "Breakthrough Artist", la American Music Awards.

Ce s-a întâmplat cu frații Jonas. De ce nu mai sunt populari în prezent

 După lansarea albumului "Lines, Vines and Trying Times", vândut în peste opt milioane de exemplare, fraţii Jonas au demonstrat totuşi că sunt doar nişte copii şi nu au luat deloc cele mai bune decizii. Toţi au încercat să îşi creeze în paralel cariere solo, dar această măsură a avut un efect dublu negativ. Popularitatea trupei a scăzut şi nu au avut succes nici pe plan personal. După mai bine de un an în care au încercat să intre în topuri separaţi unul de celălalt, fraţii Jonas au revenit în formaţie în 2012, pentru un nou album. Acesta nu a mai apucat să fie lansat însă, pentru că trupa s-a despărţit în octombrie 2013.

Ce s-a întâmplat cu frații Jonas. De ce nu mai sunt populari în prezent

 Jonas Brothers au surprins în 2019, când trupa s-a reunit şi a scos un nou album, intitulat "Happiness Begins". Cei trei fraţi nu mai însă nici pe departe succesul pe care l-au avut în anii 2000.