Stiri

Ce s-a ales de Nuria Tomas, fosta iubita a lui Pique, dupa ce s-a despartit de ea pentru Shakira

pique
Ce s-a ales de Nuria Tomas, fosta iubita a lui Pique  [Sursa foto: Instagram ]
Cum arată acum Nuria Tomas, fosta iubită a lui Gerad Pique. Fotbalistul a părăsit-o pentru Shakira!

Sunt mulți fani care, după despărțirea dintre Shakira și Pique, și-au dorit să afle toate detaliile vieții private ale celor doi. Înainte să aibă o relație de mai bine de 12 ani, Shakira și Pique erau în alte relații, care păreau de lungă durată.

Citește și: VIDEO Shakira, în lacrimi din cauza lui Pique! Cât de rău o trata fotbalistul pe cantareata în public

Shakira și Pique s-au întâlnit în anul 2010, în timp ce artista columbiană a filmat clipul pentru melodia „Waka Waka”, unde l-a întâlnit și pe viitorul ei iubit și tată al celor doi copii, Gerard Pique. Între cei doi ar fi fost dragoste la prima vedere, motiv pentru care s-au despărțit de partenerii cu care erau la vremea respectivă, pentru a începe o relație.

În timp ce Shakira era într-o relație de mai bine de 10 ani cu Antonio de la Rúa, fotbalistul era fericit alături de Núria Tomás, cu care se întâlnea de mai bine de un an.

pique
Nuria Tomas, fosta iubita a lui Pique, este căsătorită cu un om de afaceri [Sursa foto: Instagram ]

Ce s-a ales de Nuria Tomas, fosta iubita a lui Pique

Nuria Tomas este o femeie de afaceri spaniolă, care a avut o relație de puțin peste un an cu fotbalistul. Ea nu s-a expus niciodată prea mult presei, nici înainte, nici după ruptura de Pique.

Nuria Tomás a decis să rămână anonimă ani de zile după despărțirea lor.

Însă, presa spaniolă a reușit să obțină un interviu cu femeia de afaceri, la 7 ani de la despărțirea de fotbalist. Ea a mărturisit că Gerard Pique este un om bun și îi urează tot ce este mai bun.

„Gerard este un om bun și oamenilor buni ar trebui să li se ureze tot ce este mai bun. Au trecut ani de când rana a fost închisă și de ani de zile îi urez numai bine”, a declarat Nuria Tomas, potrivit Musicmundial.com

În prezent, Nuria pare că trăiește cea mai frumoasă perioadă a vieții ei, după ani de zile de la despărțirea de fotbalist. Ea s-a căsătorit cu un alt om de afaceri, pe nume Agustín Puig, și este mama a doi fii: Apolo și Edu.