Stiri mondene

VIDEO Shakira, în lacrimi din cauza lui Pique! Cât de rău o trata fotbalistul pe cantareata în public

VIDEO Shakira, în lacrimi din cauza lui Pique! Cât de rău o trata fotbalistul pe cantareata în public
Se pare ca despartirea dintre Shakira si Pique scoate la iveala multe detalii nestiute despre adevarata relatie a celor doi.

Noile filmulete cu Shakira și Pique care au apărut în spațiul public cât și pe social-media demonstrează faptul că intre cei doi existau animozități încă de foarte mulți ani, însă au reușit să treacă peste toate obstacolele și să rămână o familie unita pentru cei doi băieți pe care îi au împreună, Sasha și Milan. Însă, se pare că Shakira i-a înghițit multe lucruri fostului fotbalist, acceptând chiar să fie și rău tratata în public de către starul fotbalului.

Mai mult decât atât, în cele mai recente filmulete de pe Instagram se vede clar că Pique a preluat din comportamentul mamei sale, Montessrat Bernabeu, și nu ezita să o puna la punct în public pe artista atunci când încearcă să interacționeze cu fanii. Aflați la un meci, Pique îi da mana la o parte Shakirei extrem de nervos, iar artista încearcă să se calmeze și să nu izbucnească în lacrimi.

shakira
Shakira, alături de Pique și mama lui [Sursa foto: Instagram ]

Pique, pe urmele mamei sale, Montserrat Benabeu. Cum o trata pe Shakira

Citește și: Întălnire de gradul zero între Shakira și Clara Chia Marti, iubita lui Pique! Cum s-au comportat cele doua femei din viata fostului fotbalist

 
 
 
 
 
View this post on Instagram
 

 

 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Telemundo51 (@telemundo51)

Totul se întâmplă în 2016 și tot atunci la o decernare de premii, Shakira a încercat să îl îmbrățișeze pe fotbalist printre lacrimi, însă acesta respins-o foarte brutal. Mulți speculează faptul că Pique era foarte gelos pe succesul Shakirei în lumea întreagă și nu mai suporta faima artistei.

Însă, cel mai tragic este faptul că și mama fotbalistului se purta urat cu Shakira, mai multe imagini cu cele doua ieșind la iveala. Și tot în public, Montserrat Bernabeu pare că îi atrage atenția într-un mod la fel de brutal că și fiul ei, ciupind-o de obraz.

 
 
 
 
 
View this post on Instagram
 

 

 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Telemundo51 (@telemundo51)

 

Montserrat Bernabeu, agresiva cu Shakira?

Citește și: Montserrat Bernabeu, distrusă de războiul cu Shakira: Ce le-a interzis cântăreața celor doi fii ai ei în legătură cu fosta soacră

Shakira, reacție  surprinzătoare după ce Gerard Pique și-a recunoscut public relația cu Clara Chia Marti
Shakira [Sursa foto: Facebook]

Shakira și mama lui Pique au avut și momente mai bune când chiar s-au înțeles, potrivit presei spaniole, însă în ultima perioada, relația lor s-a deteriorat, iar imaginile când artista este ciupita de soacra în public și apoi îi pune degetul pe buze în semn să păstreze tăcerea la un eveniment, arata clar tensiunea dintre ele. La respectivul eveniment, a fost prezent și Pique, însă când cele doua au avut divergenta, fostul fotbalist stătea de vorba cu o a patra persoana.