Stiri mondene

Prințul Harry s-a întoars acasă la Meghan Markle! Nu a mai stat să serbeze ziua de naștere a Reginei Elisabeta.

Prințul Harry s-a întoars acasă la Meghan Markle!
Prințul Harry s-a întoars acasă la Meghan Markle! [Sursa foto: Mirror ]
Prințul Harry a plecat la Los Angeles acolo unde îl așteaptă soția sa Meghan Markle și fiul lor, ratând astfel cea de-a 95-a aniversare a Reginei Elisabeta.

Prințul Harry a zburat înapoi în California pentru a fi alături de soția sa însărcinată Meghan Markle și fiul Archie, după ce a participat la înmormântarea bunicului său, Prințul Philip.

Regina Elisabeta a împlinit astăzi 95 de ani
Regina Elisabeta a împlinit astăzi 95 de ani

Presa internaționalp scrie că ducele de Sussex, în vârstă de 36 de ani, a aterizat pe aeroportul din Los Angeles cu American Airlines din Londra Heathrow, marți, cu o zi înainte de a 95-a aniversare a Reginei.

Oricum era de așteptat ca întoarcerea sa în Marea Britanie să fie una scurtă, mai ales că a lăsat-o pe Meghan singură în LA. 

Este pentru prima dată când Prințul Harry a fost în Marea Britanie, după ce anul trecut a decis să renunțe la îndatoririle regale. Un prieten apropiat a spus că vizita sa a fost una extrem de dificilă, mai ales că unii membri ai familiei sunt supărați din cauza interviului pe care el și Meghan Markle i l-au oferit jurnalistei Oprah Winfrey. 

„Lumea lui Harry a luat o turnură neașteptată când a părăsit Marea Britanie și s-a mutat în California anul trecut, iar acum se confruntă cu consecințele. Să se întoarcă în Marea Britanie, să-și vădă familia, familia pe care a criticat-o, este extrem de dificil”, a spus un prieten apropiat al Prințului Harry pentru Closer, potrivit Mirror

Regina Elisabeta a împlinit astăzi 95 de ani

Regina Elisabeta a împlinit astăzi 95 de ani și este pentru prima dată când sărbătorește fără Prințul Philip. În plus, aniversarea sa nu va avea fanfara regală a majorității zilelor de naștere regale și nici vestitele fotografii pe care le publica an de an de ziua ei.

Regina Elisabeta a împlinit astăzi 95 de ani
Regina Elisabeta a împlinit astăzi 95 de ani

Regina își petrece cea mai mare parte din timp alături de familie și de cei trei câini ai săi. De altfel, presa internațională a mai scris că după moartea Prințului Philip Regina Elisabeta a fost văzută plimbându-se singură în grădinile Frogmore de lângă Castelul Windsor.