Stiri mondene

Ce meserie ar fi avut Irina Rimes dacă nu ar fi fost cântăreață

Irina Rimes
Irina Rimes a dezvăluit în cadrul unui intervi sincer ce meserie ar fi avut dacă astăzi nu ar fi fost cântăreață. Este un răspuns la care nu ne-am fi așteptat.

Irina Rimes este o artistă extrem de iubită pentru piesele sale de dragoste pe care le-a lansat de-a lungul timpului, însă se știu puține lucruri despre artista din Republica Moldova. Spre exemplu, unul dintre secretele pe care le-a scos la iveală în unul dintre interviuri este acela că părinții ei sunt de meserie economiști, motiv pentru care, cel mai probabil, și ea ar fi ales aceeași cale dacă nu ar fi fost o pasionată a muzicii.  

„Probabil economist pentru că toate rudele mele activează în domeniu, fratele meu e contabil, mama contabilă, tata contabil, câinele meu e contabil și găinile mele sunt contabile. Și tot așa mai departe”, a spus Irina Rimes în cadrul interviului, după ce a fost întrebată ce meserie ar fi avut dacă nu ar fi fost artistă. 

Irina Rimes

Pentru ce a fost Irina Rimes recunoascătoare ultima dată?

În contextul pandemiei de coronavirus tot mai mulți oameni au început să fie recunoscători pentru lucruri care înainte erau absolut normale și nelipsite din cotidian. Irina Rimes, de exemplu, spune că în ultima vreme este recunoscătoare pentru orice lucru mic și chiar duce dorul concertelor și a mulțimilor de fani. 

Citeste si: Cum arata Irina Rimes in urma cu 11 ani: "Este o schimbare totala" FOTO

Irina Rimes

„Pentru tot. Pentru concertele pe care nu le mai am acum și mi-am dat seama cât de importante erau și câtă bucurie îmi aduceau în viață, dar în general sunt recunoscătoare pentru sănătate pentru că de cele mai multe ori îmi dau seama că sănătatea mă dă cel mai mult. Și atunci când o am mă simt foarte bine”, a răspuns Irina Rimes la întrebarea „Pentru ce ai fost recunoscătoare ultima dată?”