Stiri mondene

Ce meserie ar fi avut Andra dacă nu ar fi fost cântăreață?

Andra
Andra este una dintre cele mai iubite artiste din România și nu știe ce s-ar face dacă nu ar exista muzica în viața sa.

Andra face parte dintr-o familie de muzicieni și a cântat de la vârste fragede alături de tatăl ei. A străbătut țara în lung și în lat și le-a încântat sufletul milioanelor de români. Recunoaște că în această perioadă resimte foarte mult dorul de scenă și de căldura publicului.

Andra ar fi fost doctoriță sau bucătar dacă nu ar fi luat drumul muzicii 

Artista a fost pusă în încurcătură în momentul în care a fost întrebată în cadrul unei emisiuni ce meserie ar fi ales dacă nu ar fi fost cântăreață. 

„Am făcut de mică muzică și nu am stat niciodată să mă gândesc... Părinții mei voiai să mă fac doctor. Nici într-un caz! Ddupă aia, la 14 ani voiam să mă fac bucătar că am descoperit eu că mâncărurle sunt baza și acum, să-ți spun drept, cu pandemia asta, mi-am pus un semn de întrebare, în ce situație sunt toți oamenii care fac muzică, din păcate. Atâtea luni de ne-cântat, de nefăcut bani, te gândești `oare ce aș fi vrut să fac`. Tot spre muzică că am făcut pedagogie muzicală sau cumva în domeniul ăsta... tot artă”, a spus Andra în cadrul unei emisiuni. 

Andra s-a lansat în muzică în 2001, la doar 14 ani, menținându-se pe primele locuri de la debut până în prezent, în cadrul Romanian Top 100. 

Andra

Andra a colaborat cu diverși artiști din industria muzicală, iar momentul în care a început să devină din ce în ce mai cunoscută a fost de la lansarea melodiei„"Something New”. Apoi au mai urmat și hituri precum: „Inevitabil va fi bine”, „Telephone” și "What About Us", în primăvara lui 2012. Anul acesta, artista ar fi trebuit să susțină concertul „Passion” de la Sala Palatului, însă a fost anulat din cauza restricțiilor impuse în urma pandemiei de coronavirus.