Stiri mondene

Andra iubește „Barcelona”, așa că a lansat o piesă cu același nume. Care este adevărata poveste din spatele celui mai nou hit al artistei

Andra
Andra și-a suprins fanii cu o colaborare de milioane. Împreună cu Dony și Matteo a lansat „Barcelona”.

Pentru că este pandemie și în mare parte oamenii stau acasă, cei trei artiști au decis să ne ducă în vacanță măcar cu gândul. Barcelona, este o melodie insipirată din pasiunea Andrei pentru acest oraș, însă spune că totul a fost o coincidență. Melodia nu a fost lansată la cerere, ci a fost pe tiparul „ascultat- plăcut- înregistrat”, după cum a declarat chiar artista în cadrul unei emisiuni

Andra

„Spania e țara mea în care mă simt bine atunci când merg în vacanță, cumva și pentru că cunosc limba, îmi plac și oamenii de acolo. De fiecare dată când am fost m-am simțit ca acasă și sunt îndrăgostită de stilul ăsta latino. Cam tot ce ține de tradițiile lor, de limba lor, de muzica lor. 
A fost o coincidență faptul că eu iubesc Barcelona și Spania. A fost o coincidență faptul că eu am fost la Dony și a zis `Ia uite, ce piesă am: Barcelona`. N-a fost cu cerință, dar s-a nimerit. În general, lucrurile care trebuie să se întâmple se întâmplă dacă ți le dorești”, a declarat Andra.

Andra

Cu toate că a fost anul trecut în Barcelona unde s-a distrat de minune alături de soțul și de cei doi copii ai săi, artista ar fi vrut să repete experiența și anul acesta. 

Anul trecut de ziua mea am fost la Barcelona și am zis `Clar repetăm experiența`, dar nu a fost să fie”, a declarat Andra în cadrul unei emisiuni.