Stiri mondene

Ce l-a sfătuit Alin Sălăjean pe Albert înainte de a pleca de la Survivor?! „I-am recomandat să...”

Ce l-a sfătuit Alin Sălăjean pe Albert înainte de a pleca de la Survivor?!
Alin Sălăjean și Albert au devenit foarte buni prieteni în cadrul competiției Survivor România. Ce l-a sfătuit Războinicul pe Albert fix în seara eliminării

La plecarea lui din emisiune, Alin Sălăjean a spus că Albert este prietenul lui din competiție. Astfel, nu mai este niciun secret că fostul Războinic îl susține și chiar își dorește ca acesta să câștige marele premiu al emisiunii și titlul de supraviețuitor.

Ce sfaturi a primit Războinicul Albert de la Alin Sălăjean?! 

Invitat în cadrul emisiunii Bară la Bară, Alin Sălăjean a fost întrebat de unul dintre internauți, printre altele, ce sfat i-a dat lui Albert înainte de a pleca din Republica Dominicană. Cu toate că Albert a fost foarte afectat de plecarea lui Alin și se gândea că nu mai are niciun aliat în competiție, pe de altă parte, Alin spune că situația a stat altfel și el a fost cel care a avut mai multă nevoie de Albert în viața lui decât invers. 

Ce l-a sfătuit Alin Sălăjean pe Albert înainte de a pleca de la Survivor?!

„Îmi doresc foarte mult ca el să câștige competiția. I-am spus așa: Albert, de cele mai multe ori, eu am avut nevoie de tine, nu tu de mine. I-am recomandat să aibă stăpânire de sine mult mai mare la finalul probei. I-am spus că în momentul în care voi ajunge în țară voi facne tot posibilul să-l susțin. Îi spun și acum tatălui și mamei lui că el stă bine din toate punctele de vedere acolo și cred că va fi supriza, chiar dacă în acest moment foarte mulți oameni cred că nu o va duce până la sfârșit. Ceilalți încă nu-l acceptă în grup. El va ajunge cel puțin în primii patru”, a declarat Alin Sălăjean în cadrul emisiunii Bară la Bară a lui Mihai Hînda. 

Ce l-a sfătuit Alin Sălăjean pe Albert înainte de a pleca de la Survivor?!

Alin Sălăjean a părăsit competiția Survivor România în urma unor analize medicale care indicau faptul că Războinicul nu ar mai putea face față probelor sportive din emisiune. Cu toate că Alin din punct de vedere psihic mai rezista și nu ar fi vrut să iasă atât de devreme din emisiune, sănătatea a fost pe primul loc.