Stiri mondene

Alin și Diana Sălăjean, replici haioase în direct, la Bară la Bară: „Pai și iubirea noastră unde mai e?”

Alin și Diana Sălăjean, replici haioase în direct, la Bară la Bară:
Alin și Diana Sălăjean au fost ieri invitații lui Mihai Hînda la „Bară la Bară” și au făcut deliciul fanilor. Ce spune Diana despre venirea lui Alin acasă?!

Alin Sălăjean, cunoscut și sub numele de „Buturuga”, a revenit în brațele soției sale după o perioadă de șase săptămâni în care au stat despărțiți unul de altul și a resimțit dorul de ea la fiecare pas. Alin a impresionat o țară întreagă în momentul în care a început să plâmgă și a spus că îl doare „carnea pe el” de dorul soției, iar acum, la revenirea în țară, spune că nu regretă reacția din cadrul concursului. Diana, pe de altă parte, spune că ar fi vrut să soțul ei să vină acasă cu titlul de Survivor. 

Alin și Diana Sălăjean, replici haioase în direct, la Bară la Bară:

Diana Sălăjean: Mă bucur că a venit, îmi era dor de el, dar în același timp, aș fi vrut să ne vedem la vară. Am spus-o și o să o spun de o sută și o mie de ori. Eu chiar îl vedeam campionul „Survivor România 2021”.

Alin Sălăjean: Păi dacă ne vedeam la vară, eu în acest moment am 60 de kile, am slăbit 10 kilograme, cred că mă luai de pe aeroport cu 35 de kilograme. Asta doreai, să mă vezi la 35 de kilograme?

Diana Sălăjean: Păi erau 35 de kilograme, dar 100.000 de euro.

Mihai Hînda: Deci dacă veneai cu banii cash în spate, nu erau chiar 35 de kilograme.

Alin Sălăjean: Păi și unde mai este iubirea noastră, Diana? Contau mai mult banii decât iubirea?

Diana Sălăjean: Nu, dar contau puțin și banii.

Alin și Diana Sălăjean, replici haioase în direct, la Bară la Bară:

Alin Sălăjean: Eu am zis întotdeauna că nu am avut mari probleme din cauza mâncării, nu am avut mari probleme din cauza psihicului că este o luptă de anduranță psihică și corporală acolo, dar dacă nu era Didina în viața mea ajungeam până în finală. Da, sunt cel mai mândru bărbat din România pentru că am plâns după soția mea, o iubesc enorm și într-adevăr m-a durut carnea pe mine la propriu și a fost un moment de slăbiciune pe care l-am arătat pentru că așa am considerat eu de cuviință și nu-mi pare rău deloc. Nu am niciun fel de regret.

Diana a declarat că după episodul lacrimogen în care Alin și-a exprimat durerea referitoar la lipsa soției de lângă el, a primit comentarii cum că și ele ar vrea un bărbat la fel de iubitor precum Alin.