Stiri mondene

Lino Golden, prima reacție după ce Alex Velea a vorbit despre despărțirea lor

Lino Golden, prima reacție după ce Alex Velea a vorbit despre despărțirea lor
Lino Golden a reacționat pe contul lui de Instagram după ce Alex Velea a postat un scurt clip în care a vorbit despre cearta cu el și cu Mario Fresh.

nPlecarea lui Mario Fresh și mai apoi a lui Lino de la Golden Boy a dat peste cap industria muzicală. Nimeni nu știe cu exactitate de la ce a pornit întreg scandalul dintre Lino și Alex Velea, însă cert este că cei doi au ajuns într-un stadiu pe care nu și l-au imaginat vreodată. 

Alex Velea nu a fost doar formtorul lui Lino Golden, ci și un al doilea tată, motiv pentru care pe artist l-a durut foarte tare „trădarea” lui Lino. Cel mai deranjant lucru pentru Alex Velea a fost faptul că Lino Golden s-a împrietenit cu ABI, artistul din tabăra adversă pe care îl vorbea pe la spate, așa cum zice Alex Velea. 

„Iar premiul pentru prietenia anului 2020 merge către Abi și Lino! Cum puteți, mă băieți, să vă dați mari prieteni când acum câteva luni, vă înjurați!? Dar de dragul cifrelor, Lino e gata să facă orice. Uiți că acum câteva luni omul ăsta ar fi făcut orice ca să te distrugă și acum pozezi în prietenul lui. Nu-mi imaginam că poți să te duci atât de jos! Cu trădarea asta, cu prietenia asta falsă, se încheie și prietenia noastră adevărată. De la Abi mă așteptam, de la tine nu'', a spus Velea la finalul discursului de pe Youtube. 

Lino Golden, prima reacție după ce a văzut clipul lui Alex Velea despre cearta lor 

Bineînțeles că Lino Golden nu a stat deoparte în momentul în care a văzut că Alex Velea a oferit o replică. Artistul a postat pe Instagram o fotografie cu Alex Velea și cu un mesaj prin care îi mulțumea pentru tot ce a făcut pentru el. Pentru a nu le da ocazia hate-rilor să arunce cu noroi, Lino a închis secțiunea de comentarii. 

„Mulțumesc unchiule că ai avut încredere în mine și că m-ați luat la voi în casă. O să rămân veșnic recunoscător. Drumurile noastre se separă, dar vă doresc tot binele din lume. ❤️ #nofakepost #dinsuflet”