Stiri mondene

Alex Velea, locul patru în trendig după ce a vorbit despre cearta cu Lino

Alex Velea și Lino Golden
Alex Velea a ajuns pe locul patru în trendingul românesc după ce a făcut un scurt video în care a vorbit despre plecarea lui Lino de la Golden Society.

Cearta dintre Lino Golden și Alex Velea i-a zguduit din temelii pe fanii celor doi artiști, mai ales că la începutul acestui an, Alex Velea a mai avut parte de o plecare din Golden Boy. Este vorba despre Mario Fresh care a preferat să-și ia zborul de sub aripa protectoare a tatăui său adoptiv.

Citeste si: Lino Golden pune capăt scandalului! Artistul i-a trimis un mesaj din suflet lui Alex Velea! „Drumurile noastre se separă, dar...”

La fel a decis să facă și Lino Golden în urmă cu câteva zile, iar plecarea lui a stârnit numeroase contrverse pe rețelele de socializare.
Astfel, Alex Velea a decis să facă un scurt clip în care a vorbit despre cum a avut încredere în Mario Fresh și Lino Golden, cum au evoluat cei doi, dar și cum și de ce l-au dezamăgit.

Alex Velea

Clipul a strâns 923, 908 vizualizări pe Youtube, fiind locul patru în trending în acest moment.

Mesajul lui Alex Velea pentru Lino și Mario Fresh

„Iar premiul pentru prietenia anului 2020 merge către Abi și Lino! Cum puteți, mă băieți, să vă dați mari prieteni când acum câteva luni, vă înjurați!? Dar de dragul cifrelor, Lino e gata să facă orice. Uiți că acum câteva luni omul ăsta ar fi făcut orice ca să te distrugă și acum pozezi în prietenul lui. Nu-mi imaginam că poți să te duci atât de jos! Cu trădarea asta, cu prietenia asta falsă, se încheie și prietenia noastră adevărată. De la Abi mă așteptam, de la tine nu'', a spus Velea în clipul său de pe Youtube. 

Marea majoritate a celor care au urmărit videoclipul i-au dat dreptate lui Alex Velea spunând că cei doi au dat cu piciorul unor beneficii. 

„Prin acest discurs frumos si calm ai castigat foarte multa lume de partea ta. Bravo!”, „Aveam o părere nașpa despre tine până acum, dar în momentul ăsta tu chiar ai dreptate! Bravo!! 👏🏻Ești o persoana cu foarte mult bun simt!”, „Simt că în spatele cuvintelor spuse de Velea este susținut de Antonia. Cred că ea  îl sfătuiește cel mai mult . Bravo! Ai dat dovadă de caracter și bun simț”, au fost doar câteva dintre cele peste 2000 de comentarii scrise de internauți.